„Sunt o pisică mititică”- cartea ideală pentru micii cititori

0

Dragostea față de cărți se cultivă încă din primul an al bebelușului. Dacă acesta este înconjurat de cărți de mic, dacă este lăsat să le aleagă, să le răsfoiască, ba chiar să le ronțăie, cărțile vor deveni un reper improtant în viața sa. Dacă i se citește în fiecare seară, cititul va deveni un ritual îndrăgit.

Părinții trebuie să știe ce cărți să aleagă pentru biblioteca micuțului cititor astfel ca acesta să fie atras de lumea fascinantă a cărților. Pentru a-și atinge scopul, cărțile pentru bebeluși trebuie să respecte particularitățile de vărstă și interesele copilului.

O astfel de carte potrivită pentru copiii mici este „Sunt o pisică mititică”, de Helmut Spanner, apărută la editura Casa. Este o carte superbă, care sigur îi va captiva pe cei mici. Cu un format deosebit, cu pagini cartonate și colțuri rotunjite, cartea „Sunt o pisică mititică” este perfectă pentru copiii curioși. Aceștia o vor putea explora în voie fără teama că s-ar putea rupe sau îndoi paginile. Pe o pagină sunt imagini mari, clare, fără ca paginile să fie încărcate de detalii obositoare pentru cei mici. Imaginile sunt foarte realiste, iar copiii pot recunoaște cu ușurință scene din viața de zi cu zi.

carti pentru copii

Cartea este apărută în condiții grafice deosebite, cu pagini frumos colorate. Nu este de mirare, deoarece autorul și ilustratorul Helmut Spanner este celebru, cărțile sale s-au vândut în peste 11 milioane de exemplare.

Personajul principal este o pisică, animal foarte îndrăgit de copii. Aventurile acestei pisicuțe vor fi foarte interesante pentru copilași. Pe parcursul unei zile pisicuța se joacă, întâlnește alte animăluțe, încearcă să prindă un șoricel, ce să mai are multă treabă. Cristina îi dă lăptic, o mângâie și o iubește.

Carti pentru copii mici

Carti pentru copii mici

Carti pentru copii mici

Cartea „Sunt o pisică mititică” îi învață pe copii să fie iubitori cu animalele, să le îngrijească. De asemenea, cartea este utilă pentru dezvoltarea vorbirii și a atenției. Textul scurt va reuși să îi țină pe copii atenți până la sfârșit. Iar pentru cei mai mari, care învață să citească, poate fi folosită ca exercițiu de lectură.

Cartea poate fi cumpărată de pe site-ul editurii Casa, unde veți găsi multe cărți deosebite pentru cei mici.

Puteți citi și despre alte cărți apărute la editura Casa.

Despre colecția „Prietena mea, Conni”, puteți citi aici și aici.

Despre colecția „Bobiță și Buburuza”, găsiți informații aici, iar despre colecția „Junior”, aici și aici.

 

 

 

About The Author

Sunt Eliza Biro, creator de conținut, profesor, Instructor de Aware Parenting, mămica a doi pitici năzdrăvani care mă inspiră și mă provoacă să evoluez zi de zi.