Despre mine

Sunt Eliza Biro, creator de conținut, Instructor de Aware Parenting, profesor, mămica unui băiețel de șase ani și a unei fetițe de trei ani.

Copiii mei mi-au deschis un drum nou și m-au făcut să văd lumea cu alți ochi, să devin un părinte și un educator conștient. Din experiența îndelungată (peste 15 ani) a lucrului cu copiii și din interacțiunea cu părinții lor, mi-am dat seama că insuccesul și comportamentul provocator al acestora provin din mediul familial, așa că am început să caut instrumente pentru a-i ajuta pe părinți să dezvolte o relație armonioasă cu copiii lor. Astfel s-a născut pasiunea pentru educație parentală și am devenit formator pentru adulți și instructor Aware Parenting în anul 2015.

Interesul pentru educație și pasiunea pentru scris se întâlnesc în site-ul suntpitic.ro pe care l-am fondat în 2013.

Mămicia nu este o calitate înnăscută. Pe lângă instinctul de părinte, este nevoie de o bună informare. Nu există o școală a părinților, care după absolvire să ne certifice ca fiind părinți perfecți. Din păcate, nici nou-născutul nu vine cu un manual de utilizare. Creștem odată cu copilul nostru. Învățăm din greșelile părinților noștri, din propria noastră experiență sau cea a apropiaților noștri. Informațiile primite la momentul potrivit ne ajută să fim pozitivi și să ne creștem frumos copilul. Site-ul nostru oferă informații actualizate, documentate despre sarcină, naștere, alăptare, diversificare, parenting etc.

Printe colaboratorii noștri se numără specialiști în domeniul educației, puericulturii, nutriției, dar și mame mame pasionate informate și interesate să-și crească copiii frumos și sănătos.

7 comentarii on "Despre mine"

 1. Preda Cristina

  Buna ziua. As dori sa propun si eu pe cineva pt.campania „Oameni frumoși in invatamant”. Este vorba despre dna.învățătoare Irina Vasile de la Scoala Gimnazială „H.M.Berthelot” din Ploiesti. Este invatatoarea fiului meu si pot spune ca este un cadru didactic ce prefera metodele modernă de predare, iar elevii sunt f.incantati. Si dansa a participat la programul Aspire for teachers. O recomand cu mult drag pt.aceasta campanie.

 2. Ana

  Și eu doresc să recomand pe profesoara / învățătoarea care și-ar dori să o aibă orice suflet de copilaș/părinte la școală.Iagăru (căs.Drasovean ) Damaris-Cristina Sibiu .Este mai mult decât un simplu cadru didactic atât pentru copil , cât și pentru părinte .De unde a pornit https://sibiu100.ro/educatie/6639-damaris-iagaru-imposibilitatile-sunt-doar-posibilitati-care-nu-au-fost-inca-testate/, urmând să termine Facultatea și Masterul cu nota 10, iar în paralel să obțină in vara acestui an gradul didactic II cu nota la proba scrisă 9,75 , timp în care și-a consumat energia de a face copiii noștri Fericiți prin inclusiv prin multe activități extrașcolare .
  O găsiți pe pagina de Facebook: Drașovean Damaris Cristina sau email damaris_crisstina@yahoo.com

 3. Simona Iordache

  Bună ziua!

  Simona Iordache este numele meu și, căutând câteva impresii despre cărțile cu Connie, am intrat pe site. Am văzut ca în februarie a fost un concurs la care se câștigau 2 din cărțile cu Connie, iar la final, numele câștigătoarei! Am fost surprinsa sa îmi vad numele, numai ca acum nu cred ca mai e valabila revendicarea premiului…nici nu am fost contactata în acest sens. Se poate face ceva sau?

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *