Servicii oferite
1.Creare conținut site-uri, bloguri, pagini de Facebook
2.Cursuri/ateliere pentru părinți
3. Consiliere parentală
1. Creare de conținut
Dincolo de interesul pentru educație, pasiunea pentru scris și comunicarea online se concretizează în proiectele pe care le dezvolt alături de soțul meu în cadrul www. sharpfont.com.
(Servicii de copywriting, creare texte pentru bloguri, creare conținut Social Media)
2.Cursuri pentru părinți
Cursurile, atelierele și seminariile pentru părinți se adresează tuturor adulților receptivi la toate nevoile copiilor lor și care sunt interesați de un alt mod de creștere și educație a copiilor lor, bazat pe un model democratic, pozitiv și conștient.
Tematica cursurilor/atelierelor:
- Plânsul și crizele de furie
- Soluții pentru conflictele cu copiii
- Rivalitățile între frați
- Atașament prin joc
- De ce copilul se comportă provocator
- Educație fără pedepse și recompense
Cursurile au la bază filozofia Aware Parenting, a dr. Aletha Solter, psiholog elvețian/american.
Cursurile, atelierele, semninariile vor fi susținute de Eliza Biro – Intructor Aware parenting.
3. Cosiliere parentală
Copilul se comportă provocator? Vreți să depistați de ce este stresat? Este agresiv? Nu cooperează? Sunteți îngrijorat/ă de relația dintre frați? Conflictele cu copilul sunt foarte dese? Nu reușiți să vă conectați cu copilul?
Fie că ești în căutare de soluții pentru îmbunătățirea relațiilor cu copilul/copiii tăi, fie că vrei numai să te convingi că ești pe drumul cel bun sau doar ai nevoie de cineva care să te asculte activ, ședințele de consiliere parentală pot reprezenta o soluție.
Te pot ajuta cu teme precum:
- Lacrimile și crizele de furie
- Temeri ale copiilor
- Comportamente provocatoare (agresivitate, refuzul de se îmbrăca, de a merge la culcare etc)
- Lipsa cooperării/conflicte cu copiii
- Trasarea limitelor
- Evenimente majore în viața copilului (intrarea în colectivitate, apariția unui frățior sau a unei surioare, divorțul părinților etc)
- Tiparele de control
Cum se desfășoară o ședință de consiliere parentală?
O sedință dureaza între 60-90 de minute. Sedinta poate avea loc față în față/pe Skype.
În cadrul acestor ședințe vei identifica cauzele comportamentelor provocatoare, îți vei înțelege mai bine copilul, vei descoperi instrumentele necesare pentru a gestiona diferitele probleme apărute, vei găsi soluțiile potrivite pentru familia voastră.
Menționăm că ședințele nu țin locul ajutorului psihologic. Trainerul Eliza Biro nu este psiholog și nu oferă consiliere psihologică.
Pentru detalii despre serviciile oferite și pentru programări, puteți să ne scrieți la: contact@suntpitic.ro
Testimoniale
”Recomand din tot sufletul cursul!!! Pentru mine a fost exact ce aveam nevoie. Pentru prima oară am avut senzația că cineva vorbește despre copilul meu și nu despre „copii din cărți” care sunt perfecți! Mi s-a răspuns la întrebări care mă chinuiau de multă vreme. Dacă la începutul cursului eram convinsă că am încercat totul, am încheiat cele două module de curs luminată cu privire la toate greșelile pe care le făcusem și hotărâtă să fac multe schimbări. Pe scurt, cursul acesta a schimbat viața familiei mele! Fetița mea îi este recunoscătoare Elizei pentru mămica pe care o are în prezent! ”
(Mirela, mămica unei fetițe în vârstă de 4 ani)
„Atelierul pentru părinți pentru gestionarea emoțiilor și a crizelor de furie ale copiilor a fost pentru mine o experiență revelatoare. Am participat la el împreună cu mama mea, pentru că ea este cea care mă ajută în timpul zilei cu baiețelul meu. Pot spune că, de când am început să aplicăm ce am învățat în acest workshop, relația noastră cu Luca s-a schimbat simțitor și de o parte și de alta. Ne e mult mai ușor să îl înțelegem acum și să îi permitem să se exprime, iar el are mai multă încredere în noi și în el, a scăpat de unele temeri și chiar și-a dat drumul și merge (după o căzătură urâtă refuza să mai meargă singur).
Crizele de furie și rebeliunile s-au împuținat și de cele mai multe ori se termină cu zâmbete și îmbrățișări. E mult mai receptiv și mai atent la ceea ce îi spun sau cer ți, ce m-a impresionat cel mai mult e că a început să își exprime tot mai des afecțiunea fizic.
Îi suntem recunoscătoare Elizei pentru toate informațiile pe care le-a așezat cu mut drag în acest atelier și pentru atmosfera caldă în care am fost primite, de asemenea și pentru disponibilitatea de a ne răspunde oricând la întrebări. Consider că este unul din workshopurile „must attend” chiar dinainte de a apărea bebe în viața de cuplu, pentru că te ajută să te înțelegi în primul rând pe tine, și apoi te va ajuta să te raportezi corect la emoțiile și trăirile micuțului din viața ta!
Mulțumim mult Eliza! La cât mai multe ateliere și la cât mai mulți părinți lămuriți și conștienți de trăirile copiilor lor!”
(Mămica lui Luca- 1 an și 3 luni
„Băiețelul nostru avea zilnic crize de furie și nu înțelegeam ce are. Acum încercăm să vedem ce se află în spatele acestor crize. Este greu câteodată să îi acceptăm plâsul, dar de când ne străduim mai mult să îi fim alături în loc să îl pedepsim, este mult mai cooperant.”
(Tibi, tatăl unui băiețel de 3 ani)
„Băiețelul meu mai mare a suferit mult când s-a născut surioara lui. Devenise agresiv cu ea și o lovea câteodată sau îi smulgea jucăriile tot timpul. Venind la acest atelier, am aflat cum să gestionez situația și cum să îl ajut să scape de emoțiile negative referitoare la surioara lui.”
(Nicoleta, mămica unui băiețel de 4 ani și a unei fetițe de 1 an și 8 luni)