Termeni si conditii

I Termeni și condiții

Vizitarea și folosirea site-ului www.suntpitic.ro implică acceptarea Condiților de utilizare ce vor fi detaliate în cele ce urmează. Prin utilizarea site-ului și/sau al oricăruia dintre serviciile oferite se consideră implicit că ați citit, înțeles și acceptat integral termenii și condițiile de utilizare a acestuia.

Prin completarea datelor în formularul de Contact, declarați și acceptați că datele dumneavoastră personale să fie incluse în baza noastră de date și vă dați acordul ca toate aceste date personale să fie stocate, utilizate și prelucrate în scopul prezentat în Politica de Confidențialitate.

II. Incheierea acordului

Ne rezervăm dreptul de a efectua modificări ale acestor Termeni și Condiții, precum și orice modificări site-ului www.suntpitic.ro fără o notificare prealabilă.

Pe pagina Termeni și Condiții, veți găsi totdeauna o versiune actualizată a acestui regulament.

III. Descrierea serviciului

Portalul asigură servicii și informatii despre sarcină, naștere, creșterea și educarea copiilor în mod gratuit tuturor celor care doresc să se înregistreze sau doar să acceseze site-ul la adresa www. suntpitic.ro. Informațiile conținute în articolele publicate pe site-ul suntpitic.ro sunt cu titlu orientativ și nu înlocuiesc indicațiile medicilor și nici diagnosticarea/tratatamentul diferitelor afecțiuni.  Autorii articolelor prezentate pe site-ul suntpitic.ro, precum și toți colaboratorii nu pot fi considerați răspunzători pentru niciun prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru fiecare problemă specifică este necesar să cereți părerea avizată a unui specialist în domeniul respectiv. Lecturarea articolelor noastre nu substituie un consult de specialitate. Portalul suntpitic.ro nu își asumă responsabilitatea pentru modul în care dumneavoastră înțelegeți și folosiți informațiile prezentate.

Site-ul nostru își rezervă dreptul să deruleze în orice moment campanii publicitare în orice secțiune a site-ului. Campaniile derulate nu necesită acordul vizitatorilor sau utilizatorilor portalului. De asemenea, spațiile și dimensiunea campaniilor publicitare nu necesită acordul vizitatorilor și pot fi modificate oricând fară o înștiințare prealabilă.

Site-ul nu își asumă responsabilitatea pentru prejudiciile sau pierderile rezultate din campaniile publicitare organizate în cadrul său, altele decat cele organizate exclusiv de  acesta.

IV. Drepturile de autor (Copyright)
Conținutul acestui site : textele, imaginile, graficele, elementele de grafică web, scripturi și orice alte date sunt proprietatea site-ului și a paretenerilor săi și este protejat conform Legii drepturilor de autor și legilor privind dreptul de proprietate intelectuală și industrială. Folosirea fără acordul scris a oricaror elemente de pe site-ul www.suntpitic.ro atrage după sine consecințe conform legilor în vigoare.

Preluarea materialelor este posibilă doar dacă se respectă următoarele : 1) se pot prelua cel mult două paragrafe ale articolului, iar la sfârșitul materialului de pe site-ul dumneavoastra, într-un paragraf separat, trebuie afisat textul ” Sursa : linkul articolului de pe site-ul www.suntpitic.ro” 2) se cere un acord scris în prealabil. Pentru a face o reclamație privitor la drepturile de proprietate intelectuală scrieti pe  adresa de e-mail contact@suntpitic.ro

Îsi rezervă dreptul de a împiedica prin orice mijloace contactarea și folosirea acestui site și de a solicita sancționarea conform legislatiei în vigoare a persoanelor implicate, dacă exista dovada că au atentat la distrugerea sau aducerea de prejudicii site-lui, a conținutului sau siguranței acestuia sau au încercat să atace sau să discrediteze  partenerii săi, produsele, serviciile și angajații acestora.

Nu este permisă introducerea de conținut, folosind metode neautorizate de generare mesaje.

Orice eventual litigiu în legatură cu acest site este de competența instanțelor de drept comun din România.

V. Politica de confidențialitate

Conform cerințelor Legii nr. 677/2001 pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date, modificată și completată și ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal și protecția vieții private în sectorul comunicațiilor electronice,suntpitic.ro va administra în condiții de siguranță și numai pentru scopurile specificate, datele personale furnizate de Utilizatori.

În conformitate cu dispozițiile Legii nr.677/2001, clienții noștri au următoarele drepturi:
1) Dreptul la informare (art.12)
2) Dreptul la acces la date (art.13) – dreptul de a obține, la cerere și în mod gratuit, pentru o solicitare pe an, confirmarea ca datele care o privesc sunt sau nu sunt prelucrate de operatorul de date.
3) Dreptul la intervenție (art.14) – dreptul de a solicita operatorului de date, printr-o cerere scrisă și în mod gratuit, următoarele:
a) rectificarea, actualizarea, blocarea sau ștergerea datelor incomplete, inexact sau prelucrărilor nelegale;
b) transformarea datelor personale nelegale în date anonime;
c) notificarea terților cu privire la operațiunile prevăzute la lit. a) si b).
4) Dreptul la opoziție (art.15) – dreptul de a se opune, în mod gratuit si printr-o cerere scrisă, din motive întemeiate și legitime legate de situația sa particulară, ca datele care o vizează să facă obiectul unei prelucrari.
5) Dreptul de a se adresa justiției (art.18) – dreptul de a se adresa justitiei pentru apărarea drepturilor garantate de lege și care au fost încălcate.
6) Dreptul de a face plângere la autoritatea de supraveghere (art.25).

VI. Limitări de ordin tehnic ale serviciilor

Site-ul nu își asumă nicio responsabilitate în cazul în care serviciile site-ului nu pot fi accesate de către utilizatori, pe o perioada nelimitată/nedeterminată de timp, din orice motive tehnice sau comerciale.

Niciun comentariu on "Termeni si conditii"

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *