SMYK, un nou magazin cu articole pentru copii la Brașov (p)

3

Sfârșitul de săptămână m-a doborât la propriu. După ce am tras de mine la maxim săptămâna trecută, organismul mi-a dat semne că ar trebui să mai pun și frână din când în când. Emoțiile s-au spulberat la începutul săptămânii acesteia și lucrurile au intrat încet, încet, în normal (mă rog, în normalul acestei perioade).

Preocupată de starea de sănătate, am uitat cu desăvârșire că se apropie ziua soțului. Nu am mai fost la cumpărături de…nici nu mai știu de când.  Din lipsă de timp, și mai ales în contextul actual, prefer să comand online.

De data aceasta, să comand ceva online nu a mai fost o soluție. Nu mai aveam timp, așa că a trebuit să mă reorientez rapid spre altceva. Așa că, deși nu mă omor după cumpărături, m-am gândit că nu ar fi rău să profit de deschiderea AFI la Brașov.

De obicei, cumpărăturile mă obosesc și merg, mereu, direct în magazinul unde am nevoie.

În contextul actual, în care zilele sunt terne, m-am gândit că o plimbare la mall (desigur, cu toate condițiile de siguranță) ar fi binevenită și m-ar putea ajuta să găsesc mai ușor cadoul potrivit.

Doar că, până să ajung la magazine cu articole pentru bărbați, mi-a sărit în ochi un magazin nou pentru copii, SMYK.

Știți voi cum e cu „intru doar puțin, de curiozitate, nu mă ating de nimic”. Sau cu mamele care merg la cumpărături pentru ele și sfârșesc să cumpere tot lucruri pentru copii.

Ce găsiți la SMYK ?

SMYK este un lanţ internaţional de magazine, specializate în comercializarea articolelor pentru copii. Ce găsiți la SMYK ? Mai bine întrebați ce nu găsiți aici. La SMYK este un adevărat paradis al celor mici, unde puteți găsi produse pentru copii de la naștere, până la vârsta de 14 ani. M-am felicitat că nu am luat copiii la cumpărături (de când cu pandemia, nu au intrat mai mult de 2-3 ori în vreun magazin), nu cred că ieșeam prea curând de aici. Haine, încălțăminte, o gamă variată de jucării, de toate găsești aici. Magazinul se bucură de un spațiu generos, foarte bine organizat, astfel încât poți să te duci direct la raionul care te interesează, fără să petreci mult timp în magazin, în cazul în care nu îți dorești acest lucru.

Smyk magazin copii

Mi-a plăcut că produsele au o calitate superioară și prețuri avantajoase.  Mi-au atras atenția niște bocanci  pentru fiu-meu, trebuie să revin cu el pentru probă și o rochie pentru diva de fiică-mea, cea care schimbă el puțin trei rochii pe zi.

Chiar dacă nu mai este cazul, m-au încântat și hăinuțele pentru bebeluși. Sunt așa de drăgălașe și par așa de pufoase! Am văzut că unele erau confecționate din bumbac organic.

Dar cel mai mult mi-au plăcut jucăriile! La SMYK, au foarte multe jucării, de la jucării educative, la figurine, la jocuri de societate sau jocuri inspirate de eroii îndrăgiți ai copiilor.

smyk magazin copii

Am recunoscut câteva mărci preferate de noi (Lego, Playmobil, Schleich). Nu am găsit Lego cu dinozauri din care își dorește fiu-meu, în schimb am găsit Lego Minecraft, noua lui pasiune. Am găsit și personajul preferat al fetiței mele și am rezolvat, astfel, cadoul său, că tot urmează și ziua ei, peste aproape două săptămâni.

smyk magazin copii

Așa că, dacă aveți cadouri de făcut sau dacă vreți să cumpărați haine și încălțăminte de toamnă, la Smyk, în perioada 21 – 25 octombrie, toate produsele cu preț întreg vor avea reducere de -20%. Reducerile se aplică la casa de marcat din prețul afișat, doar la produsele cu preț întreg. Nu se aplică la produsele semnalizate cu etichetă preț WOW și nu se cumulează cu alte reduceri, promoții sau cu reducerea aferentă cardului de fidelitate.

Ce mai, magazinele astea pentru copii, cu articole colorate și atractive au ele ceva care te fură și te fac să nu vrei să pleci prea curând. Cert este că nu mi-am atins (încă) scopul initial, dar am rezolvat cadoul fetei mele (care nu era astăzi în program).

Mi-a plăcut și escapada la mall, a mai colorat puțin zilele acestea ciudate de toamnă.

Dacă v-a plăcut acest articol și dacă îl considerați util, m-aș bucura dacă l-ați aprecia cu un like sau dacă l-ați distribui mai departe. Pentru ultimele articole urmăriți pagina mea de Facebook sau de Instagram.

 

 

 

 

 

 

About The Author

3 comentarii on "SMYK, un nou magazin cu articole pentru copii la Brașov (p)"

  1. De la Smyk obișnuiam să-i cumpăr mereu fiicei mele hăinuțe, la începerea scolii. Aveau niște sarafane foarte frumoase și bluzițe perfecte pentru școală! Ah, sa nu uit de un joc preferat de fiica mea… Un schelet de dinozaur pe care îl scoteai singur dintr-o bucata de argila 🙂

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *