Webstock 2018 – zece ani de la prima ediție!

0

Webstock este cel mai mare eveniment de social media din Romania, organizat de Evensys. Pe 5 octombrie, la JW Marriott Hotel, Bucuresti, Webstock va celebra cea de-a zecea ediție. La această ediție aniversară, se anunță o mulțime de suprize.

Evenimentul are o energie incredibilă, acolo se regăsesc împreună bloggeri, vloggeri, specialiști în comunicare/ PR/ social media etc.

Evenimentul va avea două părți: Conferintele Webstock si Premiile Webstock.

Conferintele Webstock vor cuprinde întâlniri interactive despre cele mai noi tendințe în social media, bune practici, comunicare și promovare, aducând în prim-plan ultimele tehnologii și aplicații din domeniu.

Premiile Webstock oferă recunoaștere celor mai creative și inedite proiecte și campanii în social media, produse în România în ultimul an. Anul acesta nișa de parenting are multe proiecte faine. Până pe 28 septembrie vă veți putea vota preferații aici: http://vote.evensys.ro/ro/subscribe/

Pentru pasionații de online, o zi întreagă de învățare, de idei creative, de noutăți, de socializare cu oameni din domeniu nu poate fi decât benefică. Atmosfera este una prietenoasă.

Următoarele linkuri vă oferă mai multe detalii despre eveniment, despre speakeri și programul acestei ediții. Citiți, vedeți dacă vi se potrivește, dacă vă ajută sau dacă doar sunteți curioși să participați la un eveniment de o așa amploare.

Mă bucur să fiu și anul acesta blogger acreditat la acest eveniment. Mie mi-a plăcut și anul trecut la Webstock, iar anul acesta se anunță o ediție cu adevărat memorabilă.  Eu voi fi doar ochi și urechi, mai ales că anul acesta viața mea profesională se îndreaptă către o nouă direcție. Ne vedem la Webstock!

Despre evenimentul de anul trecut, am scris aici.

Dacă v-a plăcut acest articol și dacă îl considerați util, m-aș bucura dacă l-ați aprecia cu un like sau dacă l-ați distribui mai departe. Pentru ultimele articole urmăriți pagina mea de Facebook sau de Instagram.

 

 

Total 7 Votes
0

Tell us how can we improve this post?

+ = Verify Human or Spambot ?

About The Author

Sunt Eliza Biro, creator de conținut, profesor, Instructor de Aware Parenting, mămica a doi pitici năzdrăvani care mă inspiră și mă provoacă să evoluez zi de zi.