Webstock reunește comunitatea pasionată de social media!

0
Copiii de la școală vorbesc despre vloggeri, Instagram, YouTube, Facebook. Îmi place să le înțeleg limbajul, pentru a face conexiuni cu ceea ce noi învățăm în clasă. Îmi place să aflu mai multe despre branduri, despre cum să scrii povestea brandurilor ca să creez conținut de calitate. De asemenea, îmi place să cunosc oameni pasionați de comunicarea online, creatori de conținut inovatori! Pentru networking, inspirație și voie bună, particip pe 4 octombrie la Webstock 2019.

Mai sunt doar câteva zile până la cel mai mare eveniment care reunește comunitatea paisonată de social media. Anul trecut, am participat la editia aniversară, care a întrecut toate așteptarile, iar anul acesta, Webstock – evenimentul de referință pentru comunitatea pasionată de comunicarea online – promite că revine cu un concept cel puțin la fel de captivant!

O noua ediție a celui mai longeviv eveniment de social media din Romania are loc pe 4 octombrie la JW Marriott Bucharest Grand Hotel și aduce creatori de conținut apreciați,  oamenii cu povești puternice și branduri inovatoare.

Cine se urcă pe scenă anul acesta la Webstock

Ediția de anul acesta va fi deschisă de două sesiuni pline de inspirație, care vor reuni pe scenă oameni importanți, oameni care au schimbat percepții, care au educat comunități și care au o voce relevantă atât în social media, cât și în offline.

Cele doua sesiuni sunt urmate de sesiuni specializate ce se vor desfășura în paralel, pe 3 scene tematice și care vor fi un adevărat maraton de noutăți și inovație în online. Participanții vor dezbate cele mai noi tendințe în Content Marketing, Visual Marketing, Influencer Marketing, vor afla noutăți despre platformele sociale ale momentului – Instagram, YouTube, Facebook, TikTok – și vor descoperi campanii creative, bune practici și studii de caz relevante.

Printre speakerii de anul acesta se numară: Therese Hydén (Ambasadorul Regatului Suediei în România), Pavel Bartos (Actor), Razvan Exarhu (Journalist), Selly (Vlogger), Mircea Popa (Vlogger), Marius Coman (Vodafone), Bogdan Naumovici (23 Communications), Vladimir Kalinov (Raiffeisen Bank), Valentin Pintilescu (Loolookids & Tralala), Raul Gheba (Writer & Comedian), Nansi Lungu (Bitdefender), Rares Nastase (Senior Correspondent, Pro TV), Livia Fericean (Samsung) etc. Lista completă a vorbitorilor este disponibilă pe www.webstock.ro.

Gala Webstock Awards

Ca în fiecare an, la final de zi, evenimentul găzduiește Websotck Awards, cea mai inedită competiție din mediul online românesc, în cadrul căreia vor fi premiate cele mai creative proiecte și campanii din mediul digital din ultimul an.

Toți nominalizații acestei ediții pot fi văzuți pe site-ul oficial. Anul acesta, 2 din cele 15 categorii ale Premiilor Webstock sunt deschise publicului larg – ABSOLUT Online Personality of the Year & Best Independent Publishing. 20 dintre cei mai activi oameni din online si 7 dintre cele mai cunoscute proiecte media independente vor fi premiați pe scena Webstock atât cu ajutorul juriului de peste 70 de specialiști, cât și cu ajutorul comunității online.

Webstock este un eveniment organizat de Evensys si Vodafone, în parteneriat cu Bitdefender, Samsung, HP Romania, ABSOLUT, Siviero Maria, Raiffeisen Bank, McDonald’s, Coca-Cola Romania, Cora, Carlsberg, Skoda si Gillette.

Evenimentul poate fi urmarit online pe 4 octombrie, pe www.webstock.ro, incepand cu ora 09.00.

About The Author

Sunt Eliza Biro, creator de conținut, profesor, Instructor de Aware Parenting, mămica a doi pitici năzdrăvani care mă inspiră și mă provoacă să evoluez zi de zi.