Webstock- cel mai mare eveniment de Social Media

0

29 septembrie este o zi de sărbătoare pentru Social Media, deoarece JW Marriott Bucharest Grand Hotel, va fi locul de întâlnire pentru diferite personalități media, bloggeri, vloggeri, , consultanți și manageri din domeniul digital și Social Media, PR-i și agenții de comunicare. Evenimentul este organizat de Evensys în parteneriat cu Vodafone.

Pentru mine va fi un moment festiv, pentru că va fi prima ediție la care voi participa în calitate de blogger acreditat, deși evenimentul se află la cea de-a X-a ediție.

În cadrul Webstock vor avea loc conferințe despre cele mai noi tendințe în social media, bune practici, comunicare si promovare, aducând în prim-plan ultimele tehnologii și aplicații din domeniu. De asemenea, cele mai creative și inedite. proiecte din online-ul românesc realizate în ultimul an vor fi premiate.

Comunitatea de Parenting la Webstock

Mă bucur să fac parte din comunitatea de bloggeri de parenting și sunt mândră de proiectele care au ajuns în finală. Știu că bloggerii de parenting și-au anunțat participarea în număr mare și abia aștept să îi revăd pe unii dintre ei și să îi cunosc personal pe ceilalți. Împreună vom celebra succesul bloggerilor de parenting nominalizați și vom învăța unii de la alții, așa cum o facem deja de ceva vreme.

Nu uitați că până pe 25 septembrie puteți vota aici  personalitatea pe care o admirați cel mai mult. Despre proiectele propuse, despre jurizare și despre membrii juriului puteți citi aici.

Dacă doriți să participați la eveniment, puteți participa prin achitarea taxei de participare de 200 RON + TVA sau prin solicitarea unei acreditări ca blogger pentru acces Full Day. Puteți solicita aici  invitație până pe data de 22 septembrie.

Eu abia aștept să ajung la eveniment și să îi cunosc pe oamenii pe care îi admir și care mă inspiră. Și mai ales să le spun și lor asta.

text de Eliza Biro

 

 

 

 

 

 

About The Author

Sunt Eliza Biro, creator de conținut, profesor, Instructor de Aware Parenting, mămica a doi pitici năzdrăvani care mă inspiră și mă provoacă să evoluez zi de zi.