SuntPitic lansează o nouă invitație la concurs!

0

Concurs încheiat

Editura Herald oferă două exemplare din cartea Mindfulness pentru părinți.

Cartea deja devenită clasică, este scrisă pentru cei care își doresc relații familiale mai armonioase. Prezență, conectare, empatie, compasiune și autocompasiune, conceptele centrale pe care Mindfulness pentru părinți le promova prin exerciții practice acum aproape două decenii, au fost preluate abia recent de psihologii specializați în relația părinte-copil, devenind astăzi un deziderat pentru orice părinte conștient.

Jon Kabat-Zinn, renumit autor si doctor în biologie, fondatorul Clinicii pentru Reducerea Stresului și al Centrului pentru Mindfulness în Medicină, Servicii de Sanatate și Societate din cadrul Universității din Massachusetts, își reunește forțele în Mindfulness pentru părinți cu soția sa, Myla Kabat-Zinn, pentru a pune tehnicile de prezență conștientă sau mindfulness la dispozitia familiilor de oriunde.

Deși bogată în sfaturi practice, în metode de soluționare a celor mai întâlnite dileme părintești, cât și în tehnici de comunicare și relaționare, Mindfulness pentru părinti este o carte plină de emoție, care ne împărtășește aceste învățături prin povești personale, lipsite de încărcatura didactică sau chiar de autoritate în domeniu a volumelor semnate de psihologii specializați în educarea copiilor.

Ce trebuie sa faci pentru a câștiga una dintre cele două cărți ? Este foarte simplu :

  1. Raspunde pe pagina noastra de FB  la întrebarea: Care este cartea ta preferată din colecția Parentaj a editurii Herald ?
  2. Dă de veste mai departe despre acest concurs, printr-un share public pe Facebook la acest post.

Concursul va dura o săptămână (in perioada 4 martie -10 aprilie 2016), iar câștigătorul va fi anunțat pe pagina de Facebook. Tragerea la sorți va fi realizată cu ajutorul random.org.

La acest concurs nu este o condiție obligatorie să dați like la pagina noastră de Facebook (https://www.facebook.com/pages/SuntPiticro/147902205366318?ref=hl), dar ne-am bucura dacă ne-ați susține și în acest fel!

Mult succes !

About The Author