Concurs! Editura Herald vă invită din nou la lectură!

2

Celebrăm primăvara cu un nou concurs! Puteți câștiga un pachet cu noutățile editoriale din colecția Parentaj a editurii Herald: Pentru binele tău de Alice Miller și  Politica locului de joacă de Stanley Greenspan.

Pentru binele tău de Alice Miller constituie un semnal de alarmă pentru părinți, dar și pentru adulți, în general, metodele rigide sau violente de educație, reprimarea impulsurilor firești ale micuților nu sunt în niciun caz „pentru binele copilului”, așa cum se afirmă de obicei. Asa cum atrage atenția autoarea, societatea noastră trăiește într-o stare de negare, idealizând rolul părintelui și al educatorului și minimalizând durerea copilului umilit, maltratat, redus la rolul de instrument al nevoilor părintești. Rezultatele acestei atitudini sunt astăzi mai vizibile decât oricând: crime în masă, războaie, atentate, sinucideri. Ieșirea din acest impas nu este ușoară, dar va aduce cu sine o libertate emoțională salvatoare

Cartea Politica locului de joaca: cum să înțelegi viața emoțională a copilului tău de Stanley Greenspan îi pregătește pe părinți pentru începerea școlii pentru ca aceștia să-și ajute copiii să facă față cu bine noilor provocări.

În acest volum scris într-un limbaj accesibil, Stanley Greenspan oferă nu doar explicații clare, ci și soluții valoroase părinților ai căror copii au fost diagnosticați cu probleme de atenție sau de învățare. De fapt, mulți copii nu au nevoie de tratament medicamentos ori de severitate, ci de atenție suplimentară din partea părinților. Prin intermediul unei metode structurate în cinci pași (floortime, timp pentru rezolvarea problemelor, identificarea cu punctul de vedere al copilului, împărțirea provocărilor în etape mai mici, stabilirea limitelor), părinții învață să ofere copilului timp și sprijin necondiționat, ajutându-l să își transpună emoțiile în planul ideilor și să învețe să se integreze în diverse grupuri.

Pentru a putea câștiga acest premiu:

  1. Răspundeți pe site-ul nostru la întrebarea: În ce fel v-a ajutat educația pozitivă în disciplinarea copilului/copiilor?
  2. Dați de veste mai departe despre acest concurs, printr-un share public pe facebook la acest post și nu uitați să ne lăsați aici id-ul cu care ați dat share sau linkul de la pagina personală.
  3. Concursul va dura o săptămână (în perioada 2 martie- 9 martie), iar câștigătorul, indicat de site-ul random.org, va fi anunțat pe pagina noastră de Facebook.

La acest concurs nu este o condiție obligatorie să dați like la pagina noastră de Facebook (https://www.facebook.com/pages/SuntPiticro/147902205366318?ref=hl), dar ne-am bucura dacă ne-ați susține și în acest fel!

Mult succes!

 

Concurs încheiat!

 

About The Author