Concurs- SuntPitic.ro și Editura Herald vă invită la lectură!

7

„Geografia intimă a femeii” de Natalie Angier și „Configurați pentru iubire” de Stan Tatkin își așteaptă câștigătorul/câștigătoarea în cadrul unui nou concurs în parteneriat cu Editura Herald.

Geografia intima a femeii de Natalie Angier pune în lumină frumusețea și puterea interioară a arhetipului feminin, trecând prin teoria evoluționistă, prin biologie, neurochimie și prin diverse ipoteze științifice. Această carte este un ghid esențial pentru cei care vor să afle orice: de la organe la orgasme, de la hormoni la histerectomii. Cu ajutorul clarității, al cunoștințelor sale în domeniu și al unei extraordinare exuberanțe de limbaj, autoarea demontează magistral miturile și falsele informații care încă înconjoară corpul feminin, cea mai misterioasă capodoperă a evolutiei.”

Configurati pentru iubire de Stan Tatkin este un ghid complet pentru înțelegerea creierului propriului partener și pentru angajarea într-o relație romantică bazată pe iubire și pe încredere. Prin sintetizarea rezultatelor multor cercetări despre mecanismele iubirii ce țin de neuroștiință, teoria atașamentului și reglarea emoțiilor, această carte prezintă zece principii călăuzitoare ce pot îmbunătăți orice relație.”

Pentru a putea câșiga pachetul cu cele două cărți oferite de Editura Herald :

  1. Intră pe site-ulsuntpitic.ro și răspunde la întrebarea : Ce cărți aflate în campania inițiată de editura Herald: Cărți deschise pentru minți – Te așteptăm în librărie! -ediția a VIII-a, 2016 ți-ar plăcea să citești?
  2. Dă de veste mai departe despre acest concurs, printr-un share public pe facebook la acest post și nu uita să ne lași aici id-ul cu care ai dat share sau linkul de la pagina personală.
    Concursul va dura o săptămână (în perioada 8-14 septembrie 2016), iar câștigătorul, indicat de site-ul org, va fi anunțat pe pagina noastră de Facebook.

La acest concurs nu este o condiție obligatorie să dați like la pagina noastră de Facebook (https://www.facebook.com/pages/SuntPiticro/147902205366318?ref=hl), dar ne-am bucura dacă ne-ați susține și în acest fel!

Mult succes !

About The Author

7 comentarii on "Concurs- SuntPitic.ro și Editura Herald vă invită la lectură!"

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *