Vă invităm la un nou concurs!

0

Cu multă bucurie vă invit la un nou concurs, alături de partenerii noștri de la editura Herald! Pentru că Aletha Solter îmi este foarte dragă și pentru că îmi doresc ca opera ei să fie cât mai cunoscută și să ajute cât mai mulți părinți, premiul va consta din două cărți deosebit de valoroase ale celebrei autoare.

Bebelușul meu înțelege tot de Aletha Solter – este o carte care îmi este foarte dragă și care, pe mine, m-a ajutat mult. Este recent reeditată în limba română și conține informații și sfaturi pentru primii doi ani ai bebelușului. Părinții sunt încurajați să își asculte instinctul de a-și iubi necondiționat copiii, fără teama că, ținându-i în brațe și ascultându-i la rândul lor îi vor răsfăța. Autoarea îi ajută pe copii să înțeleagă și să vină în întâmpinarea nevoilor emoționale ale copiilor și să accepte plânsul acestora, ca un mecanism natural și sănătos de autoreglare emoțională și de vindecare psihologică la orice vârstă.

O viață fără droguri de Aletha Solter

Tot mai mulți adolescenți ajung să consume substanțe nocive, așa că părinții se preocupă din timp să își știe copiii pe un curs al vieții fără droguri. Cartea vă va ajuta să vă pregătiți copiii să depășească tot felul de tentații și să faca față situațiilor riscante care le apar în cale. Lucrarea oferă o abordare inovatoare în ceea ce privește implicarea părinților: se concentrează pe măsurile preventive care pot fi urmate în toate etapele și la toate vârstele din viața copilului.

Pentru a putea câștiga acest premiu:

  1. Răspundeți pe site-ul nostru la întrebarea: Ce răspuns doriți să găsiți în cărțile Alethei Solter?
  2. Dați de veste mai departe despre acest concurs, printr-un share public pe facebook la acest post și nu uitați să ne lăsați aici id-ul cu care ați dat share sau linkul de la pagina personală.
  3. Concursul va dura o săptămână (în perioada 13 octombrie- 19 octombrie), iar câștigătorul, indicat de site-ul random.org, va fi anunțat pe pagina noastră de Facebook.

La acest concurs nu este o condiție obligatorie să dați like la pagina noastră de Facebook (https://www.facebook.com/pages/SuntPiticro/147902205366318?ref=hl), dar ne-am bucura dacă ne-ați susține și în acest fel!

Dacă doriți să înțelegeți mai bine viața emoțională a copiilor voștri, nu ratați evenimentul organizat de cei de la Editura Herald duminică, 15 octombrie: http://suntpitic.ro/fii-constient-de-ceea-ce-conteaza-despre-viata-sociala-si-emotionala-copilului-tau/

Mult succes!

Concurs încheiat!

 

About The Author

Sunt Eliza Biro, creator de conținut, profesor, Instructor de Aware Parenting, mămica a doi pitici năzdrăvani care mă inspiră și mă provoacă să evoluez zi de zi.