Păpușa interactivă Zapf- noul bebeluș din casa noastră

0

– Mami, vreau să mai avem un bebeluș ! Să îi dau eu să mănânce, să bea apă, să îl culc ! se roagă de mine fetița cea bălaie. Îi plac tare mult bebelușii. Așa că, de ziua ei (a împlinit pe 3 noiembrie, 4 ani), a primit…un bebeluș. Și așa nu știam ce să îi cumpărăm, pentru că are o grămadă de jucării. Se joacă cu păpuși, dar se joacă și cu jocuri de construcție, cu mașini, cu dinozauri, cu pirați sau cu cavaleri. Dar nici că puteam nimeri mai bine cadoul de anul acesta. Păpușa cea nouă a devenit, pe rând, surioara, bebelușul sau prietena ei.

Jucarii fetite

Papusa interactiva Zapf

Ce poate face păpușa interactivă Zapf

Păpușa BABY born – Surioara interactivă blondă de la Zapf Creation s-a dovedit a fi bebelușul ideal: stă în picioare, își mișcă mâinile și picioarele, bea apă și …plânge ! Da, da, chiar plânge. Ne-am chinuit puțin până ne-am prins cum se face, dar apoi procedeul s-a dovedit de fapt foarte simplu. Deși a fost cadoul de ziua fetiței, frate-său s-a repezit la bebeluș și nu i-a mai dat drumul.

Papusa interactiva

Si baietii se joaca cu Papusa Zapf

Noroc că soră-sa a fost înțelegătoare și l-a lăsat să o legene, să o țină în brațe. I-au dat apă, pe rând, vreo oră după ce au primit-o și i-au tot șters lacrimile.

Papusa bebelus interactiva Zapf

Papusa Zapf plange

Alma a fost foarte fericită că păpușa poate sta în picioare sau în fund. Se enerva foarte tare când încerca să pună alte păpuși în picioare și nu reușea. Un alt avantaj este că i se poate face baie ca unui adevărat bebeluș. Au dezbrăcat-o, au spălat-o, apoi au schimbat-o, după care i-au dat iarăși să bea apă. După ce au uscat-o, i-au pieptănat părul. Trebuie să recunosc că nu am mai văzut așa păr la o păpușă. Este lung, bălai și atât de mătăsos, încât îți vine să îl mângăi într-una. Copiii i-au făcut tot felul de coafuri, i-au prins agrafe și elestice, ce mai mai ceva ca la un salon de coafură.

Papusa bebelus

Papusa Zapf coafata

A doua zi au luat-o de la capăt. O altă fetiță  a venit în vizită și s-a îndrăgostit și ea pe loc de Păpușa Zapf.

Ce conține setul BABY born-Surioara interactivă blondă

O păpușă cu părul lung și blond este vedeta care va cuceri fiecare fetiță. Păpușa este foarte calitativă, are corpul moale, iar genunchii ei sunt flexibili. Este îmbrăcată cu haine strălucitoare. În set, sunt și niște pantofiori care pot fi scoși sau puși, după bunul plac al copiilor. De asemenea, o sticlă de apă, o perie pentru păr, trei agrafe, două elastice și o brățarără atât pentru păpușă, cât și pentru fetița ta.

Ce avantaje are joaca cu Păpușa Zapf

Joaca cu păupușile stimulează imaginația copiilor, care inventează tot felul de jocuri de rol. Jocurile de rol sunt importante, deoarece pot ajuta copilul să se vindece de o traumă, o frustrare, să îl pregătească pe copil pentru o shimbare majoră (de exemplu, venirea unui nou bebeluș în familie). Jocurile cu BABY born surioara ajută la dezvoltarea abilităților si valorilor sociale. Îngrijind o păpușă- bebeluș, copiii devin mai responsabili, mai comunicativi, mai empatici. Și aici nu vorbim doar despre fetițe, ci și despre băieței. Nu trebuie să limităm joaca copiilor la stereotipiile de gen. Nu numai un băiețel poate să fie un luptător, un polițist, un astronaut sau un cavaler. Cum nu numai o fată poate doar să aibă grijă de bebeluși, să spele, să gătească. De exemplu, așa cum fetița mea se joacă foarte bine cu jocuri cu caveleri, sau cu pirați, cu mașinuțe sau de-a lupta, așa și băiețelul meu gătește la bucătăria lor de jucărie, poartă păpușile în manduca sau le face baie. Pentru că ne dorim ca și băiețeii noștri să fie empatici, să fie tați buni și parteneri adevărați, atunci când vor fi mari.

Toți copiii pot fi eroi, mai întâi, în jocurile lor, apoi în viață. În magazinul Ara Toys, puteți găsi diferite seturi cu păpușile Zapf , care devin membrii adevărați ai familiei și partenerii lor de joacă.

 

About The Author

Sunt Eliza Biro, creator de conținut, profesor, Instructor de Aware Parenting, mămica a doi pitici năzdrăvani care mă inspiră și mă provoacă să evoluez zi de zi.