7 site-uri pe care noi le urmărim de Black Friday

0

Agitația din jurul Black Friday mă obosește. Black Friday reușea chiar să mă enerveze în anii trecuți. Căci îmi propuneam mereu să fiu mai organizată cu lista de cumpărături. Cu toate astea, o lăsam mereu pe ultima clipă și apoi, alergam bezmetică de pe un site pe altul în căutarea reducerilor.

În primul rând, anul acesta am stabilit clar care sunt prioritățile pentru familia mea. Pentru că nu sunt adepta cumpărăturilor de dragul cumpărăturilor. Voi pune pe listă doar lucruri de care avem nevoie și cadouri pentru Sărbători. În al doilea rând, am stabilit un buget, de la care nu ne dorim să ne abatem. Apoi vom sta geană pe ecrane să prindem reducerile dorite.

Site-uri de pe care vom face cumpărături de Black Friday

Desigur că tot copiii sunt primii la care ne gândim. Deși au atâtea jucării și cărți că ne-am putea deschide un magazin, voi trage cu ochiul la reducerile de cărți de aici. (Poate strecor și pentru mine o carte-două). La jucării optez pentru jocurile de societate, pentru că îmi doresc ca ai mei copii să înceapă cu timpul să se joace împreună. Acest tip de jocuri este potrivit și pentru serile petrecute în familie.

Tot pe site-ul celor de la Cărturești, am văzut și idei de cadouri. Au chestii drăguțe pentru casă, au ceaiuri, cafea, ciocolată și chiar vinuri. Dacă tot comandăm pentru copii, cred că vom lua și pentru noi câte ceva.

În afară de jocurile de societate, mai vreau să le cumpăr copiilor jocuri educative, jocuri de construit, jocuri de rol, jocuri de creativitate, costume de pe  educlass.ro. Aici vor fi reduceri de până la 70%. Sper să găsesc costumul de Superman pe care și-l dorește fiul meu. Și cu jocurile de aici sper să termin și cu cadourile pentru Sărbători pentru cei mici (ai noștri și ai prietenilor).

Pentru copii, nu voi cumpăra haine că putem îmbrăca încă doi copii cel puțin cu hainele lor, dar pe ZOOT am găsit niște produse deosebite și mă tentează să îi scriu lui Moș Crăciun.

Tot pentru cadourile de Crăciun, de data asta pentru bunici, voi căuta oferte pe Elefant.ro. Am câteva idei, rămâne să văd ce găsesc.

Pentru casă, vom lua produse de curățenie de pe site-ul http://www.cleanexpertshop.ro/, unde vor fi reduceri de până la 70%.

Tot pentru casă, vom lua un frigider nou, căci vechiul frigider nu mai corespunde nevoilor noastre. Ne dorim un frigider cu un congelator încăpător să putem să facem stoc de alimente sănătoase pentru copii. Probabil vom căuta unul pe Emag.

Și dacă tot mi-am amintit de alimente sănătoase, nu putem finaliza lista de cumpărături fără produse sănătoase de la Vegis.ro. Am auzit că în ofertă vor fi: produse bio (pana la 90% discount), produse apicole (până la 40% discount), cosmetice (pana la 50% discount), alimente (până la 50% discount): batoane proteice, gemuri și dulcețuri, fructe uscate, nuci, alune, condimente și multe altele. În plus, chiar și pachetele 1+1 vor avea reduceri între 15% – 90%.  Așa că voi avea ce cumpăra pentru gustările noastre zilnice sau din călătorii.

Spor la cumpărături să găsiți obiectele pe care vi le doriți la prețuri promoționale!

 

 

 

About The Author

Sunt Eliza Biro, creator de conținut, profesor, Instructor de Aware Parenting, mămica a doi pitici năzdrăvani care mă inspiră și mă provoacă să evoluez zi de zi.