Mărțișoare și cadouri handmade în Brașov

0

Chiar dacă este încă zăpadă afară, în sufletele noastre iarna nu mai are putere. Sfârșitul lunii februarie ne face să visăm la primăvară, la soare și ghiocei.

Luna martie vine și ea cu două sărbători frumoase, 1 și 8 Martie, tocmai pentru a intra în atmosfera luminoasă și veselă a primăverii. Pentru că tarabele vor fi doldora de mărțișoare de duzină, m-am gândit să caut pentru cei dragi mărțișoare și cadouri cu suflet. De aceea, vă recomand și vouă câteva idei de cadouri handmade pentru zilele speciale din această primăvară. Și nu numai. Ia priviți ce minunății. Mie îmi vine să le iau pe toate acasă.

1. Diastudiocreativ ne încântă ca în fiecare an cu mărțișoarele sale deosebite.

2. Mărțișoare, dar și papioane special cusute cu motive tradiționale românești, în punct de cruciuliță găsiți la Viorica Axinte.

3. Elena Bularcă  meșterește și ea mărțișoare, bijuterii, turbane foarte drăguțe (avem și noi unul superb), cordeluțe, papioane, buchete dulci etc.

  

4. Creații minunate pentru diferite ocazii, confecționate cu mult stil, găsiți pe pagina Minunatism.

5. ReCoolArt  ne oferă de la cercei și brățări create manual, la botoșei și bentițe – inclusiv brațări mărțișor.

6. Zita Design confecționează obiecte decorative pictate manual. De asemenea la ea puteți găsi produse în funcție de ocazie (ouă, globuri și mărțișoare cu tehnica decoupage). Unele mărțișoare sunt pictate manual. La ea am văzut niște cutii faine de amintiri așa cum mi-aș dori să am și eu pentru Alma.

7. Andreea Maria Crăciun a  pregatit pentru anul acesta mărțișoare pictate pe lemn, lăcuite, opțional cu ac de broșă. Sunt vesele si colorate și, cu siguranță, vor înveseli zilele doamnelor și domnișoarelor care le vor primi.

8. Pictez vise colorate are niște mărțișoare foarte drăguțe, pictate manual.

9. Din pasiunea pentru pictură s-au născut și aceste mărțișoare minunate pictate, dar și alte decorațiuni pe care le găsiți aici.

10. Atelier în culori cu Alina Petre decorează căni, confecționează mărțișoare și, din când în când, pictează tricouri.

11. Un cadou mai special puteți găsi la Magic Cosmetic. Monica meșterește cu drag cosmetice naturale. Eu sunt fan al produselor Monicăi.

12. Tot cosmetice proaspete și delicioase, 100% naturale, fie ca vorbim de remedii, înfrumusețare sau ritualul corect de îngrijire, meșterește și Ada Studio.

13. Monica Elena Cârstocea ne oferă niște mărțișoare inedite sub forma unor magneți de pus pe frigider.

14. Cutia cu fericire  ne încântă privirea cu mărțișoare, decoratiuni, picturi murale.

 

15. Iubitorii de lectură vor fi cu siguranță impresionați de un mărțișor sub forma unui semn de carte creat de Semn de Carte Handmade by Buni.

16. Claca Hand Made are tot felul de creații interesante: jucării croșetate, quiet books, decorațiuni.

17. Familia Margine  confecționează niște lucruri absolut fabuloase. Tot ceea ce realizează este autentic românesc, în spiritul tradițiilor de demult. Fiecare produs este lucrat cu multă documentare în spate, tocmai pentru a fi respectată autenticitatea. Detalii pe site.

18. Precious by Emy creează mărțișoare minunate, dar are și o gamă diversificată de produse pentru diferite evenimente (nuntă, botez, zile de naștere), pentru sarbatori, decorațiuni pentru casă etc. În creațiile sale predomină elemente din natură.

 

19. Dacă doriți un mărțișor sau un cadou care să dăinuie în timp, atunci Gruia Daniela  vă oferă soluția. Cred că și pentru mine ar putea fi un imbold să le fac, în sfârșit, la fiecare dintre copii câte un album. Mă tot pregătesc de câțiva ani și nu reușesc.

Minialbum dăruiește emoții și păstrează vii amintirile. Mai multe detalii pe site.

Sper să găsiți inspirație printre toate aceste creații minunate. O primăvară frumoasă să aveți!

Dacă v-a inspirat acest articol, vă invităm să dați like sau share. Dacă doriți să ne urmăriți în continuare, nu uitați să dați like paginii noastre de Facebook.

Text de Eliza Biro

 

About The Author

Sunt Eliza Biro, creator de conținut, profesor, Instructor de Aware Parenting, mămica a doi pitici năzdrăvani care mă inspiră și mă provoacă să evoluez zi de zi.