Invitație la lansarea volumului „Trăiri nespuse” (guest post)

0

Lupșa Dana, președinta Asociației Happy Moms ne invită la lansarea unei cărți deosebite, tipărite în scop caritabil, pentru a strânge fonduri pentru un proiect interesant, numit Business Kid – educaţie financiară pentru copii.

 

Acum 4 ani începeam să merg pe drumul către a deveni instructor în parenting. Şi tot acum 4 ani, plănuiam împreună cu Asociaţia Happy Moms un prim eveniment de parenting care la acea vreme era o premieră. Anii au trecut însă şi azi, atat eu cat şi asociaţia suntem pe drumuri frumoase, admirându-ne reciproc de la distanţă şi uneori intersectând cu braţele deschise drumurile care par atât de diferite.

De curând însă am aflat despre lansarea unei cărţi, tipărite în scop caritabil, pentru a strânge fonduri pentru un proiect numit Business Kid – educaţie financiară pentru copii, proiect susţinut de Asociaţia Happyz Moms. Şi această veste a devenit unul dintre momentele de intersecţie a drumurilor noastre.

12 doamne cunoscute, care au ales să aştearnă poveşti pe care doar cei apropiaţi le ştiau sau emoţii personale neexprimate pană acum. 12 poveşti despre suspiciuni ale unor probeleme de sănătate, despre divorţul propriilor părinţi, sau despre o călătorie-provocare la limita supravieţuirii fizice şi emoţionale. Toate adunate şi povestite atat de tranşant şi totuşi atat de emoţionant, în unicul scop de a contribui la educaţia copiilor, la dezvoltarea lor ca adulţi responsabili.

Lansarea volumului „Trăiri nespuse ”- pentru că aşa se numeşte mănunchiul de 12 poveşti, va avea loc pe data de 24 martie, ora 17.30 la Târgul de carte şi muzică organizat de Libris în Aula Universităţii Transilvania din Braşov. Dacă şi tu ai un copil pentru care îţi doreşti educaţie financiară sau dacă pur şi simplu vrei să trăieşti alături emoţiile nespuse pană acum de către atoarele acestei cărţi, te invit să mergi.

 

Text de Dana Lupșa

 

About The Author

Sunt Eliza Biro, creator de conținut, profesor, Instructor de Aware Parenting, mămica a doi pitici năzdrăvani care mă inspiră și mă provoacă să evoluez zi de zi.