LollyBoom – cel mai mare festival al familiei din România vine la Brașov

0

De patru ani, nu mă mai plictisesc deloc. Găsesc mult mai multe lucuri de făcut în timpul liber, desigur, în cea mai mare parte cu copiii. Plecăm în excursii de o zi, de câteva zile, explorăm natura, mergem la ateliere, vizităm muzee etc. Întotdeauna bucuria este să fim toți patru împreună și să trăim cât mai multe și diverse experiențe. Amintirile pe care le creăm celor mici sunt neprețuite. Așadar, toamna nu putea să înceapă mai frumos decât cu un festival al familiei. Și ce bine este când Brașovul este pe lista marilor evenimente.

LollyBoom– cel mai mare festival al familiei din România

LollyBoom este cel mai mare festival al familiei din România care se va desfășura și la Brașov în perioada 8-10 septembrie. În Cluj-Napoca festivalul a ajuns la a treia ediție în acest an reușind să adune peste 50.000 de participanți în perioada 1-4 iunie. Edițiile anterioare au fost în 2015, respectiv 2016. Festivalul LollyBoom se adresează tuturor categoriilor de vârstă și are ca scop petrecerea timpului de calitate alături de cei dragi și retrăirea celei mai frumoase etape, copilăria, prin diferite spectacole la scenă, activități și ateliere creative atât pentru cei mici, cât și pentru adulți.

LollyBoom 2017, ediția Cluj-Napoca a însemnat ateliere pentru cei mici de pictură, gătit, creație vestimentară, confecționarea de diverse obiecte, intrumente muzicale, dar și sesiuni în care copiii învățau prin diverse tehnici să se relaxeze, să-și crească încrederea în forțele proprii și să-și dezvolte creativitatea. Spectacolele la scenă precum cele de magie, dans, dans sportiv, teatru, concerte dar și activitățile din zona parcului de bubble football, tir cu arcul, treasure hunt, cursă cu obstacole, trenulețul veseliei, trambunlină, tobogane, jocuri ale copilăriei, parada celor mai îndrăgite personaje de la Disney au întrunit un număr mare de participanți. În fiecare seară atmosfera a fost întreținută de ritmurile muzicale ale celor de la CDJ Record Label, dar și de serile de film ale partenerilor de la TIFF și filmul Chasing Shadows, regizat de către clujeanul Don Alexandru, care a fost foarte apreciat de către public. Accesul în cadrul festivalului a fost gratuit.

Cum va fi festivalul LollyBoom la Brașov

Pentru trei zile 8-10 septembrie distracția în familie LollyBoom se mută în parcul Noua din Brașov.

Ediția LollyBoom Brașov aduce distracția, relaxarea și timpul de calitate petrecut alături de cei dragi prin ateliere creative atât pentru cei mici, cât și pentru adulți, spectacole la scenă de dans, teatru, magie, concerte, proiecții de film în aer liber, multiple activități pe ritmuri muzicale. Multe alte surprize vă așteaptă în minunata lume LollyBoom.
Festivalul se adresează tuturor categoriilor de vârstă, iar accesul în cadrul acestuia este GRATUIT.

Am tras cu ochiul la programul acestui festival și am văzut ce surprize minunate li se pregătesc copiilor și părinților în cadrul festivalului LollyBoom. Vă dezvălui doar câteva dintre acestea: ateliere de familiarizare cu limba germană prin muzică și joc cu cei de la Deutsch Mit Musik, zbor cu balonul, vizitarea grădinii zoologice. Pe restul vă las să le descoperiți singuri.

Sunt convisă că va fi un week-end de poveste!
Puteți surpride câte ceva din atmosfera festivalului la edițiile trecute aici:

https://www.youtube.com/watch?v=DDRM_WI5ne0&list=PLrfRHM3lfjSx5PcP8JDiR-qzR7A7_eX-e

https://www.youtube.com/watch?v=mmA8GwiNYOo&list=PLrfRHM3lfjSx5PcP8JDiR-qzR7A7_eX-e&index=3

https://www.youtube.com/watch?v=08v_1skEc3U&list=PLrfRHM3lfjSx5PcP8JDiR-qzR7A7_eX-e&index=5

 

 

 

About The Author

Sunt Eliza Biro, creator de conținut, profesor, Instructor de Aware Parenting, mămica a doi pitici năzdrăvani care mă inspiră și mă provoacă să evoluez zi de zi.