Interviu cu Andreea Socol, câștigătoarea campaniei „Învăț prin joacă, respir în natură”

0

Avem un nou câștigător în revista suntpitic.ro. Este vorba de Andreea Socol, mama unei fetițe zglobii. Ea a răspuns invitației la creativitate și a câștigat o săptămână de apariție pe prima pagină, urmând ca apoi interviul său să se regăsească în categoria Interviu cu mame de succes.  Andreea Socol a participat la campania de promovare a sănătății, mișcării și sportului în rândul mamelor și copiilor, organizată de Happy Moms în Brașov și CalendarulMagic în Cluj, susținută de Suntpitic, revistă Cosse, Skirt Bike, asociația Bucuria Vieții și asociația Maya Mastermind. Campania se numește „Învăț prin joacă, respir în natură”, primul eveniment se va derula pe data de 24 mai, simultan în Brașov și Cluj, beneficiind de sprijinul mass-media.

Cine este Andreea Socol? Cu ce se ocupă? Ce înseamnă fetiță ta pentru ține? Ce rol are mișcarea în dezvoltarea coipului tău? Dar natură și aerul curăț? Un gând despre Happy Moms?

1.    Andreea Socol este o tânără mămica de 24 ani plină de viață, o mămica care își iubește necondiționat familia, ptr că la rândul ei a avut parte de aceeași dragoste.

2. Sunt de profesie polițist. De puțin timp am descoperit și plăcerea de a face handmade, în special bentițe pentru copii. Bineînțeles, fetiță mea m-a inspirat.

3. Fetiță mea este întregul univers. Ea a fost piesă care lisea dindin puzzle-ul denumit „Viață Perfectă”.

4. Mișcarea este esențială pentru a menține trupul și mintea sănătoase, iar pentru dezvoltarea copilului este oxigen.

5. Bineînțeles, mișcarea în natură este cea mai indicată. Iar dacă în jur aerul este curăț, atunci peisajul este complet. Deși rudele mi-au spus că nu este bine, mi-am scos fetiță la aer curăț, iarnă, deși avea câteva săptămâni. Rezultatul a fost uimitor: e puternică și călită.

6.Pentru Happy Moms, numai gânduri bune! Invit mămicile din toată țara să adere la conceptul Happy Moms!

 

 

 

About The Author

Niciun comentariu on "Interviu cu Andreea Socol, câștigătoarea campaniei „Învăț prin joacă, respir în natură”"

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *