Raw Generation Expo- Editia VIII

0

Raw Generation Expo- Editia VIII (Pavilioanele H1 si H2, Romexpo, Bucuresti)

Pe 16 noiembrie 2014 se va desfășura a opta ediție a expoziției Raw Generation, un eveniment național care promovează un stil de viaţă sănătos.

Această expoziție a fost și este primul si cel mai mare eveniment din România care promovează alimentația “raw food”. Primele șapte ediții au avut un mare succes, bucurându-se de prezența a mii de oameni și a presei din România la fiecare ediție.

Toate expozițiile au fost și sunt realizate fără sponsori, din fonduri proprii. Expoziția este organizată de Ligia Pop (ligiapop.com). La 35 de ani, este autoarea a șase cărţi: Sfaturi pentru o viață mai sănătoasă (2014), Jurnal de sarcină: sfaturi pentru o naștere naturală și un bebe sănătos (2014), Deserturi pentru părinţi şi copii sănătoşi (2011, 2014), Germeni şi vlăstari: surse de sănătate şi energie (2011, 2013), Reţete vegane fără foc (2010, 2012, 2014), Paşi în lumea muzicii (2007)

Ligia Pop food chef (bucătar specializat în alimentaţia vegană fără foc), susţine demonstraţii culinare şi organizează anual la Bucureşti Raw Generation Expo, un eveniment unic si naţional prin care promovează un stil de viaţă sănătos. De asemenea, este gazda unor show-uri TV online: „Ligia’s Kitchen“ (ligiaskitchen.com) şi „De Vorbă cu Ligia“ (devorbaculigia.com). A câştigat, alături de alţi 15 bucătari din lume, titlul internaţional YouTube Next Chef. Ligia Pop este licenţiată în muzică la Universitatea de Arte „George Enescu“ din Iaşi şi e profesoară de pian. Pentru mai multe detalii, vizitaţi website-ul ei oficial: ligiapop.com.

Raw Generation Expo va fi deschis publicului începând cu ora 9 și până la ora 19 iar intrarea va costa 10 lei. Printre atracții:

  • Peste 100 de expozanți veniți din toată țara si din strainatate care vor oferi vizitatorilor o gamă largă de produse pentru o viață și dietă sănătoasă
  • Restaurante și firme de catering care vor oferi preparate delicioase raw și vegane pentru vânzare
  • Oferirea spre vanzare a ediției a doua a cărții Ligiei, Deserturi pentru părinți și copii sănătoși, publicată de editura Curtea Veche (curteaveche.ro)
  • Tombolă cu premii mici si mari

Program Expo

  • 09:00 – 19:00: Expunere produse cu vânzare in Salile Titulescu, Madgearu si Brancusi
  • 17:00 – 17:15: Tombolă in Sala Titulescu

 

About The Author

Niciun comentariu on "Raw Generation Expo- Editia VIII"

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *