Au început înscrierile la seminarul gratuit Ora de Educație Fizică!

0

Sănătatea copiilor este prioritatea tuturor părinților. De aceea, mai ales la primul copil, avem tendința să ne panicăm foarte repede, să ne facem griji din orice, să avem multe dileme legate de vaccinuri. Startul în alăptare poate fi dificil. Apoi mama se poate lovi de alte probleme în alăptare cum ar fi canale înfundate, mastita, greva suptului etc.

Când mai cresc copiii, ne gândim dacă ar fi cazul să le facem analize și ce analize ar trebui făcute. Ne facem griji dacă mănâncă ce și cât trebuie. Dacă fac suficient sport. Dacă dorm atâta cât au nevoie.

Pe 24 aprilie, începând cu ora 17.00, Școala Părinților Responsabili demarează la Teatrul Elisabeta, al treilea seminar gratuit din 2018.

Ora de educație fizică va implica toți părinții prezenți în discuții importante și utile cu specialiștii prezenți despre sănătatea fizică a copilului și a mamei. Toți părinții sunt invitați să asculte sfaturile specialiștilor școlii și să le adreseze cât mai multe întrebări, deoarece vor fi abordate subiecte mai mult decât interesante.

Lecția 1

Harta celor mai comune afecțiuni la bebeluși și copii și cum le recunoaștem și le tratăm –
Dr. Alexandru Ulmeanu

Lecția 2

Ghid pe vârste: analize, medicamente, vaccinuri și vizitele la medic – Dr. Irina Costache

Lecția 3

Corp sănătos, copil frumos: Somn, Sport și Alimentație – Alina Stoica, terapeut nutritionist

Lecția 4

Alaptarea si rolul ei in sanatatea copilului – Moasa Anca Balasoiu

Seminarul va fi moderat de una dintre cele mai admirate femei și mămici, Ileana Badiu, blogger la super40.ro, femeie de afaceri și mama responsabilă a unui băiețel de 9 ani.

Înscrierile la Ora de educație fizică se fac aici: http://www.qbebe.ro/scoalaparintilorresponsabili/oradeeducatiefizica.php

Dacă doriți să aflați răspunsuri la întrebările voasrte ar fi bine să vă grăbiți, deoarece locurile sunt limitate!
Detalii despre toate seminariile Şcolii Părinţilor Responsabili puteţi afla aici: http://www.qbebe.ro/familia/scoala_parintilor_responsabili

https://www.facebook.com/scoalaparintilorresponsabili/

https://www.youtube.com/user/Qbebe1/playlists?sort=dd&shelf_id=2&view=50

Seminariile Școlii Părinților Responsabili sunt kid-friendly. Părinții care nu au posibilitatea de a lăsa copilașii în grija altcuiva, sunt invitați să vină alături de ei, deoarece va exista o Cameră de Joacă plină de distracție pentru cei mici.

Sponsori: Philips Avent, Vavian Pharma, Bursuceii Veseli

Parteneri: Itsy Bitsy, Sebastian Purice, Ursulla, super40.ro, Voios.ro, PamPam, DivaHair, DivaHair Cosmetics, Dasha, Mamica Pediatru, Johannasburg, Mothers and the City, SuntPitic.ro, biancamorus.ro, celmaibuntata.ro, Idrilog, Diana Vijulie, WoWMoM, PositiveMother, www.educabil.ro, Music Together

Despre Școala Părinților Responsabili

Şcoala Părinţilor Responsabili este o campanie socială, modelată de o serie de seminarii gratuite pentru părinţi care aduc la catedră cei mai bine pregătiţi specialişti pe teme specifice. Scopul campaniei este să ofere acces facil părinţilor către o trusă de informaţii complete şi corecte prin care să fie stimulați şi susținuți în a creşte copiii frumoşi şi sănătoşi. Campania a deschis porțile școlii în octombrie 2016, și de atunci a organizat 12 seminarii gratuite, care au adunat peste 2000 de părinți și viitori părinți și au adus la catedră peste 80 de specialiști bine pregătiți.

Despre Qbebe

Qbebe este revista online dedicată mamelor și viitoarelor mame care înțeleg această uriașă responsabilitate și oferă părinților informațiile de care au nevoie pentru a-și crește copilul frumos și sănătos. Qbebe este chiar mai mult decat o revistă, este o comunitate de mămici și tătici determinați să ofere copiilor lor cel mai bun, mai frumos și mai sănătos start în viață. Qbebe ajută, susține și felicită sute de mii de părinți din România, care își cresc cu responsabilitate și dragoste copii.

 

 

 

About The Author

Sunt Eliza Biro, creator de conținut, profesor, Instructor de Aware Parenting, mămica a doi pitici năzdrăvani care mă inspiră și mă provoacă să evoluez zi de zi.