Mamici pe tocuri- editie speciala „La sfat cu mamicile”

0

Dam startul evenimentelor cu ocazia WABA World Breastfeeding Week 2014

Va invitam la un eveniment inedit, plin de informatii dar si de rasfat alaturi de femei superbe, increzatoare si mai ales mamici puternice care stiu ca laptele matern este cea mai buna alegere pentru hrana bebelusului!

„MamicipeTocuri” de anul acesta va avea loc in acelasi timp atat in in Brasov cat si in Bucuresti. Vom avea parte de:
– consiliere in alaptare cu mamica specialist Monalisa Moga – curs alaptare Crucea Alba;
– consiliere psihologica pe probleme de alaptare, cu mamica psihoterapeut Roxana Blaj, presedinte asociatia Bucuria Vietii;
– poze profesioniste realizate de mamica fotograf Iulia Barbu
– tratamente faciale cu produse cosmetice naturale marca Organic Butterfly;
– defilarea mamicilor pe tocuri;
– loc de joaca pentru copii;
– tombola cu premii din partea Haine De Alaptat, ,Mamialapteaza si alti parteneri surpriza… nu vrem sa dezvaluim totul de la inceput

#MamicipeTocuri” este un eveniment – editie speciala a seriei de evenimente “La sfat cu mamicile”, dedicat Saptamanii Mondiale a Alaptarii, prin care vrem sa aratam lumii intregi ca suntem niste mamici extraordinare, mandre de faptul ca ne alaptam copii si nu ne este teama sa aratam lumii cat de frumoase suntem in timp ce facem asta.

Asadar va asteptam incaltate cu perechea de pantofi preferata sa aratam lumii ca nu numai alaptam oriunde si oricand vrea belusul nostru, dar o facem cu o gratie si frumusete de care numai o mamica este capabila!

Locul de desfasurare a evenimentului este Magic land, inscrierile sunt deschise pe adresa contact@happymoms.ro. Participarea la eveniment este in valoare de 35 lei, in baza carora veti participa la tombola mamicilor unde veti avea ocazia de a castiga unul din premiile oferite de catre partenerii nostri.

Eveniment organizat alaturi de La Ceai cu Mamici si GO BIG Events.

About The Author

Niciun comentariu on "Mamici pe tocuri- editie speciala „La sfat cu mamicile”"

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *