Ludix de Ziua Copilului

0

De ziua internatională a copilul lansăm cel mai nou și interesant program de timp liber din Brașov, adresat copiilor – LUDIX.

Ludix înseamnă bucurie, joacă, energie, natură, creativitate, artă, copilărie. Anul acesta de 1 iunie va avea loc prima editie a proiectului nostru.

Așteptăm toți copii indiferent de vârstă în parcul Tractorul între orele 10:00 și 19:00, pentru a sărbătorii copilăria și bucuria. Vom fi acolo cu aproximativ 10 ateliere de creație: pictură pe sticlă, modelaj, pictură pe apă, firart, origami,  teatru de păpuși etc. Organizatori și responsabili de partea artistică sunt cei mai talentați artiști ai orașului – Asociația Culturală Museion. Alături de ei, Casa Spre Munte, vine cu energie, miscare și cele mai interesante jocuri în aer liber. Descoperim impreuna comori bine ascunse, învățăm să ne orientam în spațiu, tragem cu arcul și ne bucurăm de natură.

Împreună cu parteneri noștri vă oferim un program cât mai diversificat pentru a petrece cu toții o  zi minunată. Pentru a ne simți în deplină siguranță, învățăm semnele și regulile de circulație alături de Inspectoratul Judetean de Poliție Brașov.

Ne rostogolim, ne zbengium  și facem gimnastică înnainte de a învăța să mergem cu Bebe Rostogol. Luăm apoi racheta de tenis și exersăm alături de Lechner Tennis School.

Plutim în pași de dans alături de Scoala de Dans Artasis. 

Cântăm și ne înveseli, nu oricum ci în limba engleză alături de Learn with Music.

Nu vor lipsi din program baloanele de săpun, desenele pe asflat, pictura pe față,  concursurile și tombola cu premii. Multumim pentru sustinere Magic Land.

Programul zile :

– 10:00 – 19:00 toate atelierele de creatie și activitățile dinamice (cautare de comori, tir cu arcul, orientare turistică) se vor desfăsura în paralel pe tot parcursul zilei. Participarea la aceste activități se va face pe baza de donație.

– 10:30  teatru de păpuși

– 11:00- 13:00  cursuri interactive de educație rutieră

– de la ora 13:00 face painting

– 12:30- 13:30 gimnastică cu Bebe Rostogol

– 14:00 – 15:00 tenis cu Lechner Tennis School

– 15:00 – 16:00 lecție demo cu Learn with Music.

– 18:00 – teatru de păpuși.

18:40 – anunțarea câștigătorilor la tombolă.

19:00 – închiderea programului.

– distracție și bucurie pe tot parcursul zilei.

Pentru alte detalii răspundem la 0721.028.967.

 

About The Author

Niciun comentariu on "Ludix de Ziua Copilului"

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *