Descoperierea potențialului nativ al copilului

1
conferinta Brasov

Când vorbim despre performanță la școală, de obicei vorbim despre multă muncă, presiune imensă pe copil, stres și multă competiție.

Oare cum putem descoperi potențialul nativ al copilului? Oare cum îl putem încuraja spre performanță fără stres?

Aceste întrebări vor constitui tema conferinței, susținute de prof. dr. Florian Colceag, la Brașov. Conferința este organizată de Expoziții călătoare și va avea loc în data de 12 ianuarie 2018, la Universitatea Spiru Haret, din str. Turnului, nr. 7, ora 13:00.

Cine este prof. dr. Florian Colceag

Cred că prof dr Florian Colceag nu mai are nevoie de nicio prezentare. „Antrenorul geniilor”, așa cum este cunoscut domnul profesor, este considerat un părinte spiritual al multor copii supradotați din țară. Doctor în economie, specialist în modelare matematică, membru al Clubului de la Roma şi preşedinte al Institutului Român pentru Studii şi Cercetări Avansate Gifted Education, matematicianul Florin Colceag este în primul rând un descoperitor de talente. Iar atunci când descoperă copii geniali îi sprijină și îi promovează. Este membru fondator al Kogaion Gifted Academy, în cadrul căreia susține  evaluări psihoaptitudinale pentru copii și adulți, ateliere de „Cunoaștere integrata” pentru copii și Conferinte de parenting.

Cui se adresează conferința susținută de prof. dr.Florian Colceag

Conferința este adresată în special cadrelor didacatice din învățământul preșcolar și primar, dar și părintilor sau altor persoane interesate. Prețul unui bilet este de 90 lei.

Biletele pot fi achizitionate în fiecare sâmbătă de la Teatrul Strada (str. Aurel Vlaicu, nr. 26B, et 2 – fosta scoală 24).

Detalii și înscrieri la 0721028967

Ca părinte și ca profesor, eu sunt deosebit de curioasă să îl aud vorbind pe prof. dr. Florian Colceag. Mă bucur că avem șansa să îl revedem la Brașov. Grăbiți-vă să vă rezervați un loc în sală. Primele 250 de locuri gratuite pentru cadrele didactice, care s-au înscris pe site-ul ISJ Brașov, s-au epuizat încă din prima zi de înscrieri.
 

 

 

About The Author

Sunt Eliza Biro, creator de conținut, profesor, Instructor de Aware Parenting, mămica a doi pitici năzdrăvani care mă inspiră și mă provoacă să evoluez zi de zi.