La sfat cu mamicile – editia a III-a

0
Ne adunam cu drag, discutam cu spor, in timp ce copiii creeaza si se distreaza. Mamici vesele, mamici deschise, mamici curioase, copii zglobii.

Pe 27 mai ne revedem cu mame vesele si copii zglobii. Doar impreuna: mami si pui!

In coltul mamicilor, poftiti la discutii calde si parfumate cu intrebari spornice venite din suflet de mama legate de nutritie: principii de baza in alimentatie, slabire sanatoasa, capcane in alimentatie, capcane in alimentatia copiilor, cum citim etichete in supermarket si cate si mai cate . Si ca sa ne fie bine si de bine, savuram langa o vorba inteleapta, un ceai cald si multa turta dulce.

In paralel, in coltul copiilor, creativitatea si distractia se impletesc. Iar spatiul de alaptat sta la dispozitia mamicilor cu puiuti mici, GRATUIT, pe tot parcursul evenimentului.

Mamicile vor participa la tombola cu premii invaloare de 150RON, oferit de Mamialapteaza.com, care la finalul lunii isi va desemna castigatoarea.

Inspiram aer de primavara alaturi de partenerii evenimentului: Revista COSSE, CalendarulMagic.ro, Suntpitic.ro, Mamialapteaza.com, PartyNation, Harbuz.ro.

Organizatori: Comunitatea Happy Moms si C&D Perform
Investitie: 55RON, ceai, desert, activitatile copiilor si voia buna, incluse.

Detalii suplimentare si confirmarea participarii se face pe e-mail: contact@happymoms.ro pana la data de 25 mai 2014.

About The Author

Niciun comentariu on "La sfat cu mamicile – editia a III-a"

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *