DAD TO BE Academy- un eveniment dedicat tăticilor

1

„Soțul meu nu schimbă niciodată scutecele la copil.” „Soțul meu nu se trezește niciodată noaptea când se scoală copilul”. „Nu pot lăsa copilul cu tatăl său, nu se descurcă.” „Soțul meu nu se joacă niciodată cu copilul. ” „Partenerul meu nu mă ajută.” Și lista poate continua…

Rolul tatălui în viața copiilor este indiscutabil foarte important. Ajutorul dat de acesta partenerei este neprețuit

Pentru mame există grupuri de susținere, întâlniri în offline, articole pe bloguri și mii de cursuri și ateliere. Cu toate astea, în ultimul timp, tații sunt din ce în ce mai vizibili în educația copiilor. Se străduiesc să se implice cot la cot cu partenera, scot copiii la plimbare, merg la evenimente de parenting. Toate aceste grupuri și conferințe se adresează, în cea mai mare parte, totuși, mamelor. Tații, acești supereroi din viața noastră, însă, au și eu nevoie de ajutor. Și ei trebuie ajutați să se informeze, și ei trebuie înțeleși și susținuți. De multe ori, depășiți de situație, pare că dau bir cu fugiții. Dar sunt doar copleșiți de noul rol și nu știu cum să-i facă față. Sau nu știu cum să comunice ceea ce simt. Le este teamă că devin neglijați și că ei nu mai contează deloc în familie. Sunt speriați că poate nu sunt tați buni și că copiii nu îi vor aprecia. Sau că vor da greș în educația copiilor. Pentru toți acești tați care nu știu de unde să apuce acest rol și cum să îi facă față există DAD TO BE Academy”, unica academie dedicată viitorilor tați din România care lansează înscrierile pentru cea de-a doua ediție academică: 13-14 aprilie 2019, la Hotel Internațional București. Vor fi două zile intense, în care tații se informează, întreabă, experimentează și testează lucruri simple, dar care pot fi atât de provocatoare pentru meseria de părinte!

Iata ce vi se pregătește, dragi tătici, la DAD TO BE Academy, Spring Edition:

  • Conexiunea tată-copil & rolul tatălui, Diana Stanculeanu, Psihoterapeut specializat în terapii cognitiv comportamentale;
  • Nașterea bebelușului si “How to” în prima perioadă;
  • Succesul celulelor stem, Cristina Cirligel, Consultant de Specialitate Biogenis – Banca de celule stem;
  • Buget de părinte
  • Alimentația nou-născutului: de la alăptare la (auto)diversificare, Alice Dona, ErFi Showroom;
  • Siguranța bebelușului și prevenirea accidentelor, Ana Maita, Instructor KidPower Safety Education, Consilier Advocacy Asociatia SAMAS Sanatate pentru Mame si Sugari;
  • Relația de cuplu și pregătirea pentru primul bebe, Ioana Agachi, psihoterapeut, trainer
  • Inspiring Dad – Robert Diaconeasa, blogger la DaddyCool.ro.

DAD TO BE Academy este un proiect de parenting adaptat nevoilor viitorilor tați. Atât mesajele, cât și structura academiei sunt orientate către TATA și noile ipostaze pe care acesta le va experimenta. Accentul este pe ROLUL tatalui, nevoile și responsabilitățile lui.

Înscrierea la eveniment se face completând formarul de înregistrare disponibil aici: https://www.moderndads.ro/dad-to-be-academy/. Taxa de participare este de 50 lei – pentru susținerea proiectului. Mai mult, la finalul celor 2 zile intense, poți primi si Certificatul de Puericultura, contra unei taxe, ca să îți asiguri cele 10 zile libere pentru copilul tău!

SUSTINATORI proiect: ErFi Showroom, Showroom, Biogenis – Banca de celule stem, BCR, Dodo Baby Box, Aqua Carpatica.

Parteneri media: Qbebe, Sfatul parintilor, Copilul.ro, Romania Pozitiva, Asociatia SAMAS, DaddyCool, Laurafrunza.com, SebaBaby.ro, Unsoideblog.ro, solonaria.ro, Mamide2.ro, Ancaarau.ro, Alexisme.ro, Mamicazburatoare.ro, Acasacumami.ro, Prescolar.ro, Mamicaactiva.com, Ceaicumamici.ro, Suntpitic.ro etc.
Eveniment recomandat de Itsy Bitsy.

DAD TO BE Academy este un proiect marca Creative Energy Corner.  Informatii despre proiect, program si inscriere sunt disponibile pe site sau pe pagina de Facebook.

 

About The Author

Sunt Eliza Biro, creator de conținut, profesor, Instructor de Aware Parenting, mămica a doi pitici năzdrăvani care mă inspiră și mă provoacă să evoluez zi de zi.

Un comentariu on "DAD TO BE Academy- un eveniment dedicat tăticilor"

  1. Pingback: „Modern Dad’s Challenges” ajunge la Cluj - SuntPitic - Blog de Parenting

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *