Ce puteți face în weekendul 1-2 iunie în Brașov? (7 activități pentru copii)

0

Parfum de copilărie, zâmbete sincere și multă energie de Ziua Copilului ! Pe 1 Iunie, părinții au o ocazie în plus să redescopere bucuria copilăriei și să trăiască momente frumoase cu copiii lor.

Pentru copii, orice este distractiv dacă sunt cu părinții lor. Am adunat șapte activități pe care le puteți face împreună cu copiii în acest weekend.

1.De 1 Iunie, Centrul de Agrement și Divertisment Poiana Brașov oferă copiilor cu vârsta cuprinsă între 4 și 14 ani acces gratuit la toate activitățile din cadrul Centrului de Agrement și Divertisment Poiana Brașov în intervalul orar 12:00-17:00.

2. Pe 2 iunie în Zona de Agrement a Lacului Noua are loc Cursa cu obstacole a comunității pentru o cauză nobilă. Dacă participați la acest eveniment, prin taxa de participare sau printr-o donație, puteți să susțineți unul dintre cele 11 proiecte înscrise.
Nu în ultimul rând, Brașov Heroes este o ocazie extraordinară de distracție, adrenalină și team-building împreună cu prietenii, colegii, dar și o modalitate de implicare a companiilor în comunitate. Mai multe detalii despre competiție și despre cauzele înscrise, se găsesc pe site-ul: http://brasovheroes.fundatiacomunitarabrasov.ro/

3.Dacă doriți să vă bucurați de un festival în familie, cu activități pentru toate vârstele, cu un show aviatic de excepție, completat de jocuri de lumini și multă muzică bună, atunci festivalul Iron Dragons, aflat la prima ediție este tot ce aveți nevoie ! Festivalul se va desfășura la Ghimbav în perioada 31 mai-2 iunie, iar copiii vor fi, cu siguranță, fascinați de standurile cu armament și tehnică militară, poate juca fotbal și airsoft, ori poate cânta și dansa la concertele susținute special de copii, pentru copii. Pe site-ul Iron Dragons, puteți vedea descrierea în detaliu a evenimentului.

4. Speedy Green organizează Petrecere în grădină, carnaval și multă veselie, două zile pline de activități și de surprize pentru copii. Detalii despre activități, găsiți pe pagina evenimentului.

  1. Andreea Radics vă invită la o sesiune foto de familie, la joacă, în natură.

6. De 1 iunie, la Agapă, copiii vor avea parte de ateliere dulci.  Vor afla secretele topirii și temperării ciocolatei adevărate cu ajutorul Thermomix-ului, vor degusta ceea ce vor face cu mânuțele lor și se vor răcori la sfârșit cu o cupă de înghețată artizanală produsă cu mândrie la Brașov. Agapa din Șchei este cel mai nou loc din Brașov unde te poți delecta cu gusturile copilăriei. Noi abia așteptăm să îi vizităm. Vă puteți înscrie la atelierele lor aici.

7. Tom Degețel [teatru pentru copii]

Pentru iubitorii de teatru, Lada cu Povești oferă un cadou artistic copiilor sâmbătă, 1 iunie.

Dacă sunteți în căutare de idei de locuri de vizitat în Brașov, vă puteți inspira de aici. Dacă   doriți să faceți o vizită în Secuime, acest articol vă poate fi de folos. Dacă copiii iubesc cetățile, găsiți inspirație aici. Idei de jucării găsiți aici, iar de cărți aici!

Să sperăm că va fi soare, căci voie bună, cu siguranță, avem! Spor la joacă și distracție pe cinste în familie!

Sursă foto: Pixabay.com

Dacă v-a plăcut acest articol și dacă îl considerați util, m-aș bucura dacă l-ați aprecia cu un like sau dacă l-ați distribui mai departe. Pentru ultimele articole urmăriți pagina mea de Facebook sau de Instagram.

 

 

 

About The Author

Sunt Eliza Biro, creator de conținut, profesor, Instructor de Aware Parenting, mămica a doi pitici năzdrăvani care mă inspiră și mă provoacă să evoluez zi de zi.