Baby Boom Show ajunge la Brașov

0

 Îmi amintesc că atunci când eram însărcinată cu primul copil, am amânat până în ultimul moment cumpărăturile necesare venirii pe lume a omulețului. Și nu pentru că aș fi fost superstițioasă, ci doar pentru că mă luau durerile de cap când îmi făceam lista cu necesarul pentru un bebeluș. Erau atâtea lucruri de care mi se părea că am nevoie, atâtea branduri pe care nu le cunoșteam. Și eu, ca orice mama preocupată de viitorul copilului său, îmi doream, deja, ce este mai bun pentru el. În alcătuirea listei, am cerut consultanță de la mamele mai experimentate, am tăiat, am adăugat. Am căutat pe internet informații suplimentare. Ce mai, ca la o lucrare de licență. Mi-ar fi plăcut să existe un loc unde să găsesc informații și produsele necesare fără să mai fie nevoie să umblăm prin magazine, să dăm o sută de telefoane și să pierdem zilele citind review-uri pe internet. Și acum mi-aș dori să existe un loc, de unde să îmi cumpăr tot ceea ce am nevoie pentru copiii mei. Chiar dacă au trecut de perioada de bebelușeală, nevoile s-au diversificat.

Cel mai mare târg pentru părinți și copii cu vârste cuprinse între 0 si 7 ani ajunge în această toamnă și la Brașov

De aceea m-am bucurat atunci când am aflat că cel mai mare târg cu cele mai recente, diversificate și utile produse și servicii pentru bebeluși, copii de până la 7 ani și graviduțe poposește și la Brașov de pe 3 pana pe 5 noiembrie 2017, la Brasov Business Park.

Organizat în peste 20 de ediții în București (în fiecare primăvară și toamnă), Baby Boom Show a reușit să faca fericiți peste 150.000 de copii și mămici. A mulțumit mii de expozanți, iar sute de brand-uri au fost reprezentate pe mii de metri patrati.

Baby Boom Show mai înseamnă și organizarea a zeci de evenimente conexe (mini-concerte, seminarii, cursuri, tombole, locuri de joacă, etc.) alături de promoții, discount-uri și servicii medicale gratuite, plus o mulțime de premii. Totul în cadrul unei prezențe continue de peste 12 ani pe piața evenimentelor pentru părinți și copii.

Brand-uri importante confirmate inainte de deschiderea oficiala Chicco, Medlife, Vavian Pharma, Cordblood Center, Biogenis, Nestle si Regina Maria au confirmat deja prezența și își așteaptă vizitatorii cu numeroase reduceri și oferte speciale.

Intrarea la eveniment este GRATUITĂ pentru vizitatori pe tot parcursul celor 3 zile de desfășurare.

BABY BOOM SHOW BRASOV pe scurt

Program de vizitare:

3 – 4 noiembrie: intre orele 10.00 – 18.00

5 noiembrie: intre orele 10.00 – 17.00

BRASOV BUSINESS PARK

Str. Ionescu Crum, nr. 1, Brasov

Pentru mai multe detalii despre eveniment, accesati: www.babyboomshow.ro

 

About The Author

Sunt Eliza Biro, creator de conținut, profesor, Instructor de Aware Parenting, mămica a doi pitici năzdrăvani care mă inspiră și mă provoacă să evoluez zi de zi.