Au început înscrierile la Ora de Tehnologie! Seminar gratuit pentru părinții responsabili

0

Copiii noștri sunt digitali de mici. Dar de la ce vârstă este bine să îi lăsăm în fața ecranelor? Cum putem păstra un echilibru în relația lor cu tehnologia? Când este prea mult sau prea puțin?
Acest subiect sensibil va fi dezbătut pe 27 iunie, începând cu ora 17.00, la Teatrul Elisabeta, în cadrul celui de-al treilea seminar gratuit din cadrul Şcolii Părinţilor Responsabili din 2018. Ora de tehnologie aduce la catedră specialiști care vor oferi părinților informații utile și interesante pentru a înțelege rolul tehnologiei în viața de familie și în dezvoltarea sănătoasă a copilului.

Pentru că acum nu ne folosim de tehnologie, ci o trăim la propriu și, desi avem nevoie de ea, responsabilitatea noastră, ca părinți este să o folosim într-un mod constructiv, să știm cum să educăm copiii, nu în trecut, ci în prezent, dar în așa fel încât să nu le furăm viitorul.

Astfel, miercuri, pe 27 iunie, de la ora 17.00, la Teatrul Elisabeta, la Ora de tehnologie, toți părinții sunt invitați să își traseze un ghid propriu de utilizare a tehnologiei, ascultând sfaturile celor mai bine specialiști în domeniu:

Lecția 1- Ghid pe vârste: strategii responsabile de utilizare a tehnologiei
Pentru copii – Liviu Arsene, Global Cybersecurity Analyst la Bitdefender
Pentru părinți – Sorin Stănica, Comisar de Poliție, Inspectoratul general al Poliției

Lecția 2 – Tehnologia și psihologia unui copil stabil emoțional și cognitiv – Radu Leca, Psiholog clinician

Lecția 3 – Drepturile copilului pe internet – Silvia Iorgulescu, Șef sector formare Institutul Român pentru Drepturile Omului

Lecția 4 – Tehnologia și anatomia creierului copilului – Dr. Cristina Lupu, Medic specialist neurolog

Înscrierile la Ora de tehnologie se fac aici: https://www.qbebe.ro/scoalaparintilorresponsabili/oradetehnologie.php
Grăbeşte-te! Locurile sunt limitate!

Detalii despre toate seminariile Şcolii Părinţilor Responsabili puteţi afla aici:

http://www.qbebe.ro/familia/scoala_parintilor_responsabili
https://www.facebook.com/scoalaparintilorresponsabili/
https://www.youtube.com/user/Qbebe1/playlists?sort=dd&shelf_id=2&view=50

Seminariile Școlii Părinților Responsabili sunt kid-friendly. Părinții care nu au posibilitatea de a lăsa copilașii în grija altcuiva, sunt invitați să vină alături de ei, deoarece va exista o Cameră de Joacă plină de distracție pentru cei mici.

Parteneri: Itsy Bitsy, Sebastian Purice, Ursulla, Politia Romana, IRDO, Bitdefender, Voios.ro, PamPam, DivaHair, DivaHair Cosmetics, Dasha, Mamica Pediatru, Johannasburg, Mothers and the City, SuntPitic.ro, biancamorus.ro, celmaibuntata.ro, Idrilog, Diana Vijulie, super40.ro, WoWMoM, PositiveMother, www.educabil.ro, Music Together, DanaPredu.com, JuxiMagic.ro
Despre Școala Părinților Responsabili

Şcoala Părinţilor Responsabili este o campanie socială, modelată de o serie de seminarii gratuite pentru părinţi care aduc la catedră cei mai bine pregătiţi specialişti pe teme specifice. Scopul campaniei este să ofere acces facil părinţilor către o trusă de informaţii complete şi corecte prin care să fie stimulați şi susținuți în a creşte copiii frumoşi şi sănătoşi. Campania a deschis porțile școlii în octombrie 2016, și de atunci a organizat 14 seminarii gratuite, care au adunat peste 2300 de părinți și viitori părinți și au adus la catedră peste 85 de specialiști bine pregătiți.

Qbebe este revista online dedicată mamelor și viitoarelor mame care înțeleg această uriașă responsabilitate și oferă părinților informațiile de care au nevoie pentru a-și crește copilul frumos și sănătos. Qbebe este chiar mai mult decat o revistă, este o comunitate de mămici și tătici determinați să ofere copiilor lor cel mai bun, mai frumos și mai sănătos start în viață. Qbebe ajută, susține și felicită sute de mii de părinți din România, care își cresc cu responsabilitate și dragoste copii.

Total 0 Votes
0

Tell us how can we improve this post?

+ = Verify Human or Spambot ?

About The Author

Sunt Eliza Biro, Instructor de Aware Parenting, profesor, mămica a doi pitici năzdrăvani care mă inspiră și mă provoacă să evoluez zi de zi.