Înscrie-te la Ora de Parenting! Seminar gratuit pentru părinții responsabili

0

 Cum negociez cu copilul? Ce înseamnă parenting pozitiv ? Stilul meu de parenting este potrivit pentru copilul meu? Când este vorba de educarea copiilor, lucrurile nu sunt chiar așa de simple. Uneori este bine să ne punem întrebări, să ne analizăm și noi și să vedem dacă comportamentul nostru îi influențează pe copii.

Școala Părinților Responsabili lansează o nouă invitație pentru toți părinții care doresc să se informeze. Pe 16 Aprilie 2019, incepând cu ora 17.00, sunteți așteptați la Restaurantul Elisabeta, la Ora de Parenting.

  Ce înseamnă Parenting? Este doar o noțiune modernă care se traduce prin a fi un părinte bun. Un manual în acest sens nu există, așa că trebuie să învățăm să fim părinți buni pentru copii excelenți de la cei mai buni specialiști. Parentingul nu este greu, dar nu este nici ușor, nu este la îndemână, dar nici complicat, este arta de a fi părinte, cel mai potrivit părinte pentru copilul tău. Nu trebuie să respecți reguli, nici să te supui unor regulamente, trebuie doar să pui mai presus de toate sănătatea psihică și fizică a copilului tău, să te informezi responsabil și să culegi din aceste informații ceea ce se potrivește cu tine, ca părinte și cu micuțul tău.

Astfel, MARȚI, pe 16 Aprilie, de la ora 17.00, la Restaurant Elisabeta, la Ora de Parenting, 3 specialiști în psihologie și parenting vor oferi părinților informații prețioase care să îi ajute să își construiască propriul manual de parenting, spre binele lor și, mai ales, al copiilor.

Seminarul va fi moderat de Ela Crăciun, una dintre mămicile ancorate puternic în responsabilitatea unui parenting sănătos. Iar lecțiile vor fi susținute de specialiști bine pregătiți:
Lecția 1
Stilurile de parenting care chiar ne ajută – Psihoterapeut Monica Berceanu
Lecția 2
Tehnici de negociere cu copilul – Psihoterapeut Bogdana-Elena Pacurari
Lecția 3
Cele 10 porunci ale unui parenting pozitiv – Psiholog Simona Cernea

Înscrierile la Ora de Parenting se fac aici.

Grăbiți-vă să vă înscrieți! Locurile sunt limitate! Este bine să știți că seminariile Scolii Parintilor Responsabili sunt kid-friendly și dacă nu aveți cu cine vă lăsa copiii, îi puteți aduce și pe ei.

Va exista o Cameră de Joacă plină de distracție pentru cei mici. Suntem mai mult decât prietenoși cu copiii, pentru că știm cât este de greu pentru părinți să activeze social, când copilul este omniprezent. La Ora de Parenting Animatorii de la Ursulla și zâna de la Juxi Magic vor face distracția mai mult decât grozavă, iar echipa Nicoland a pregătit un atelier educativ.

Detalii despre toate seminariile Şcolii Părinţilor Responsabili puteţi afla aici: http://www.qbebe.ro/familia/scoala_parintilor_responsabili

https://www.facebook.com/scoalaparintilorresponsabili/

https://www.youtube.com/user/Qbebe1/playlists?sort=dd&shelf_id=2&view=50

 Sponsori: Nestle Romania, Kenwood, Vitoral, Mustela, Acvatic Bebe Club, Salina by ABC

Parteneri: Itsy Bitsy, Sebastian Purice, Ursulla, Voios.ro, DivaHair, DivaHair Cosmetics, Dasha, Mamica Pediatru, Johannasburg, Mothers and the City, SuntPitic.ro, biancamorus.ro, celmaibuntata.ro, Idrilog, Diana Vijulie, super40.ro, WoWMoM, PositiveMother, www.educabil.ro, DanaPredu.com, JuxiMagic.ro, www.centruldeparenting.ro, Nicoland.

 

 

About The Author

Sunt Eliza Biro, creator de conținut, profesor, Instructor de Aware Parenting, mămica a doi pitici năzdrăvani care mă inspiră și mă provoacă să evoluez zi de zi.