Săptămâna 46 din viața lui Pișcoțel- multe evenimente

0

Pișcoțel este tot mai energic, iar eu tot mai obosită. Simt că nu-mi ajunge niciodată timpul, sunt veșnic în mișcare. Cu Pișcoțel printre picioarele mele spăl vase, gătesc, aranjez hainele. Mai nou vine pe la spatele meu și se agață de mine și rămâne așa. Și nu mai pot face nimic că mi-e frică să nu cadă. Se cațără peste tot, se agață de toate, e fascinat de sertare și de ușile pe care le închide și le deschide. Când fac treabă pe hol, iar pe el îl pun în pătuțul lui (pe care nu-l folosim decât pe post de decor) dispar și apar în raza lui vizuală, jucându-mă cucu-bau. Încerc să transform totul în joc, ca să nu se plictisească. Îmi place așa de mult când râde și când este fericit. Patrulează prin toată casa și când întâlnește ceva nou, este atât de curios, plânge și se zbate să ajungă acolo și să pună mâna.

Nu știu cum trece timpul. La plimbările lungi am renunțat, ieșim doar unde avem treabă și revenim repede acasă, la căldură. Pe Pișcoțel pare că nu-l mai deranjează așa de tare frigul, nu mai face scandal când iese afară, ba chiar adoarme liniștit în cărucior sau în manduca. A privit mirat zăpada, însă nu s-a artătat prea impresionat. Abia aștept să-i cumpărăm sanie!

Am mers din nou la o întâlnire de mămici, de data asta și cu tătici la ceainărie. Deși era cam obosit, Pișcoțel a părut încântat de companie. Spre final a făcut puțin scandal, iar aerul rece de afară l-a dat gata.

În week-end am fost plecați la o pensiune la Moeciu cu mai multe mămci, tătici și pitici și nu numai. Pișcoțel a fost încântat. Ca de obicei, în prima seară a avut probleme cu adormitul, din cauza suprastimulării și a curiozității. S-a trezit de multe ori, iar la un moment dat a avut insomnie și nu a mai putut adormi vreo două ore. Apoi dimineața s-a trezit cu mult mai devreme decât mi-aș fi dorit, căci eram ruptă de oboseală. Dar în seara următoare a fost mult mai bine, a dormit de la 9 seara până la 9.30 a doua zi, cu mici treziri peste noapte. A recuperat și el și noi oboseala din noaptea precedentă. Pișcoțel a gustat din toate bunătățile de pe masa noastră. A fost fericit când l-am pus pe jos să exploreze, când a descoperit urcatul pe scări.

About The Author

Niciun comentariu on "Săptămâna 46 din viața lui Pișcoțel- multe evenimente"

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *