Praful magic de Crăciun – spectacol pentru copii la Brașov

0

Când am pregătit activitățile pentru calendarul nostru de Advent, mi-am dorit să includ și un spectacol de iarnă pentru copii. Un astfel de spectacol mi se pare o activitate deosebită pentru luna decembrie. Dincolo de dimensiunea cultural-educativă, dincolo de dezvoltarea simțului estetic, nu trebuie să neglijăm timpul de calitate pe care îl construim cu copiii noștri prin astfel de activități.

Fiul meu este fascinat de teatru de când era mic. Mă întreabă mereu când mai mergem împreună la un spectacol. În sfârșit, ocazia s-a ivit și, în cizmulițele de Moș Nicolae, va găsi și un bilet la spectacolul „Praful magic de Crăciun”. Mai ales că va petrece timp doar cu mine, fără surioara sa, ceea ce în ultimul timp nu am prea reușit să îi ofer.

„Praful magic de Crăciun” – spectacol de iarnă pentru copii

Pe 6 decembie, la Reduta, vor avea loc două reprezentări ale spectacolului „Praful magic de Crăciun”, o producție a MOMOLINO Teatru și Povești pentru copii.

În Brașov, spectacolul este posibil datorită celor de la FasTracKids (FTK) Brașov.

Distribuția este una de excepție Adina Lucaciu, Irina Velcescu, Andrei Barbu.
Regie și adaptare text: Oana Răsuceanu. Idee și concept: Mira Loghin. Scenografie și costume: Doina Pop.

Despre ce este spectacolul „Praful de Crăciun”

E noaptea de Ajun. O noapte mai liniștita și mai misterioasă ca oricare alta. Bradul e împodobit, luminile sunt aprinse, colindele se aud ușor, râsetele de copii întregesc atmosfera în așteptarea lui Mos Crăciun. În noaptea de Ajun totul este magic și orice e posibil…

Doi spiriduși speciali Răbdărică și Mofturică îl ajută pe Mos Crăciun să ajungă încă o dată la fiecare copil în parte cu cadourile mult dorite. Și asta pentru că ei știu să folosească Praful magic de Crăciun, iar de aici surprizele ne însoțesc în poveste la tot pasul.
Copiii vor avea parte de un spectacol vesel, cald și jucăuș, și se vor bucura de Magia Crăciunului. Un spectacol în care copiii vor învăța despre cum să facă propriile alegeri, să aibă răbdare, să fie generoși, responsabili și să privească dincolo de propriile dorințe.
Spectacolul  durează 45 de minute și se adresează copiilor cu vârste cuprinse între 3 și 10 ani.

Prețul biletului este între 25 și 50 de lei, în funcție de poziționarea în sală (pe un bilet poate să intre o singură persoană; pentru siguranța tuturor spectatorilor în caz de pericol, conform legislației în vigoare, nu se permite să fie ținuți în brațe copii).

Detalii despre acest eveniment aici: https://www.facebook.com/events/2032479430368630/permalink/2032563203693586/?notif_t=like&notif_id=1511541756391891.

Vă las să urmăriți un fragment din acest minunat spectacol pentru a vă face o idee. Eu sunt tare nărăbdătoare să simt magia prafului de Crăciun!

 

About The Author

Sunt Eliza Biro, creator de conținut, profesor, Instructor de Aware Parenting, mămica a doi pitici năzdrăvani care mă inspiră și mă provoacă să evoluez zi de zi.