Mișcare, învățare, relaxare !

0

Suntpitic.ro va invită la un nou concurs cu aer de vacanță și cu multe premii pentru copii preșcolari. Dacă sunteți din Brașov și vă doriți ca piticii voștri  să facă mișcare, să învețe folosind muzica sau să se relaxeze la un loc de joacă colorat și primitor, atunci vă așteptăm la concurs !

În funcție de vârsta copilului puteți câștiga unul dintre premiile puse la dispoziție de sponsorii noștri : Learn with music, Fantasia Land și BeBeRostogol.

Categoria de vârstă I: 3 luni- 6luni

  • vârsta 3 luni-6 luniBebeRostogol, oferă 1 ședință de BeBe Rostogol baby gym -program de stimulare senzoriala.

Categoria de vârstă II: 6 luni- 1 an

  • varsta 6 luni-1 an BebeRostogol, oferă 1 ședință de BeBe Rostogol baby gym -program de stimulare senzorială, pentru copiii care mențin poziția șezând

Categoria de vârstă III : 1-3 ani

  • Learn with music: oferă 2 ședințe
  • Fantasia Land : oferă 1 intrare la locul de joacă
  • BebeRostogol– oferă 1 ședință de baby gym pentru copiii care merg singuri

Categoria de vârstă IV: 3-6 ani

  • Learn with music: oferă 2 x 4 ședințe (2 premii diferite)
  • Fantasia Land- oferă 2 intrări la locul de joacă (2 premii diferite)

Concursul se desfășoară în perioada, 5-15 iulie, iar câștigătorii vor fi aleși utilizând Random.org și vor fi anunțați pe data de 16.07.2014 pe pagina de facebook suntpitic.ro !

Ce trebuie să faceți pentru a câștiga unul dintre aceste premii : dați share la această postare, intrați pe site-ul suntpitic.ro și adăugați un comentariu la acest text în care să răspundeți la întrebarea : Care este activitatea preferată a copilului vostru ? și să precizați categoria de vârstă la care se încadrează copilul dumneavoastră.

Mămicile cu mai mulți copii sunt rugate să scrie un comentariu pentru fiecare copil pentru a-și spori șansele de câștig.

Dacă găsiți utile materialele noastre ne puteți da un like (nu este o condiție esențială pentru a câștiga concursul).

Cine sunt sponsorii noștri ?

Learn with music– Învățăm ENGLEZĂ prin MUZICĂ, JOC și MIȘCARE

Learn with Music, program revoluționar adus special din Statele Unite ale Americii, oferă pentru prima dată în România șansa unui curs de limba engleză prin interacțiune muzicală, joc și mișcare pentru părinți și copii!

Learn With Music nu este programul clasic de învățare, ci presupune interacțiune muzicală cu instrumente adaptate vârstei copilului cum ar fi: ouă și bețe de ritmică, bandă elastică, clopeței de mână, clopoței rezonatori, eșarfe colorate etc. Copilul participă împreună cu părintele, fiind asigurat și aerobicul părinților pe lângă beneficiile asupra copilului: expunerea la diferite tonalități și ritmuri muzicale, familiarizarea cu expresii în limba engleză, coordonare și echilibru prin dans, tonificarea musculaturii prin mișcăriile specifice fiecărui cântecel în parte.

Numeroase studii arată că interacțiunea muzicală produce următoarele efecte: sporesc competențele lingvistice, creativitatea, fericirea, scade anxietatea, grăbește vindecarea, sporește optimismul și ajută la vindecarea tulburărilor neurologice ca autismul.

https://www.facebook.com/LearnWithMusicBv

Fantasia Land

De-a lungul lunilor ce au trecut, noi, Fantasia Land, ne-am străduit să facem din acest loc de joaca o locaţie cât mai frumoasă şi primitoare pentru voi, cei care păşiţi pragul locului de joaca pline de fel şi fel de jucării.
Ne-am gândit în primul rând la ce şi-ar dori un copil şi ce l-ar face să zâmbească, indiferent de vârstă. Astfel, am pornit de la cei mai mici (copiii cu vârsta cuprinsă între 1 şi 3 ani) şi am pregătit pentru ei un colţ de joacă care cuprinde:tobogan,punte de joaca, diverse jucării, castelul printeselor.
Pe cei cu vârste de peste 3 ani îi întâmpinăm cu: vaporul piratilor cu tobogan si bile colorate, jucării gonflabile, trambuline, maşinuţe şi atv-uri, şi balansoar. Fantasia Land nu îi uită nici pe părinţi. Avem mese si fotolii, locurile ideale pentru cei care vor să îmbine relaxarea cu supravegherea copilului de la distantă. Avem si multe jucarii colorate, Tom si Jerry de plus si multe alte surprize!!

http://fantasialand.ro/

BeBe Rostogol-baby gym este un program de stimulare senzorială prin gimnastică și masaj pentru bebeluși și copii începând cu vârsta de 3 luni pînă la 2,5 ani. Este singurul program de acest gen din Brașov, începând de pe 1 noiembrie 2013. La baby gym părintele este cel care lucrează cu copilul, profesorul doar arată cum .

Copiii care participă la BeBe Rostogol dorm mai bine, mănâncă mai bine și au tonus fizic și mental mai bun.

http://www.beberostogol.ro/

 

About The Author

Niciun comentariu on "Mișcare, învățare, relaxare !"

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *