Mă joc, învăț, cunosc lumea și mă conectez

0

Preocuparea principală a oricărui copil este jocul. Prin joc, copilul descoperă lumea, prin joc învață, prin joc se conectează cu părinții săi.

„Copilul râde: înţelepciunea şi iubirea mea e jocul !
Tânărul cântă: jocul şi înţelepciunea mea e iubirea!
Bătrânul tace: iubirea şi jocul meu e înţelepciunea!”

Adesea, din rolul de adult ocupat, înnebunit de prea multe îndatoriri zilnice, uităm importanța jocului cu copilul. Uităm să ne așezăm lângă frumosul nostru copil și să intrăm în lumea lui, pur și simplu, fără reguli impuse. În lumea jocului, cel care trebuie să fie ghid părintelui, este copilul.

Jocul ne poate deschide și nouă, părinților, o lume nouă. Descoperim lucururi despre copilul nostru. Jocul poate rezolva probleme de comportament, poate vindeca temeri ale copilului. Pierdem mesajele spuse de copil prin joc, nu îl înțelegem pentru că ne-am îndepărtat prea mult de vârsta de aur a copilăriei.

De aceea, sesiune DE-A JOACA  este bine-venită atât pentru părinți, cât și pentru copii. Maternitatea MedLife Brașov ne invită în 7.12.2017, alături de d-na Psiholog Dr. Iuliana Ferariu, care se va juca cu noi si copiii noștri, oferindu-ne informații de mare folos pe această temă.

Detalii organizatorice

Sesiunea de joacă începe la ora 17.15.
Evenimentul va avea loc la Spitalul MedLife, str. Turnului 5A (vis-a-vis de patinoarul din parcul Tractorul)
Participarea este gratuită.
Dacă doriți să participați, vă puteți înscrie pe pagina evenimentului https://www.facebook.com/events/334518453681846/ sau printr-un mesaj pe adresa de email: comunitateaeva@medlife.ro.
Locuri disponibile: 40
Acest eveniment este organizat de Maternitatea MedLife Brașov, în colaborare cu www.bebeplange.ro & Asociatia Acest Trubadur
Sponsorii acestui eveniment sunt Bella, Mustela si Friendly Organic.
Ne bucurăm și noi să susținem acest eveniment, în calitate de parteneri media.

About The Author

Sunt Eliza Biro, creator de conținut, profesor, Instructor de Aware Parenting, mămica a doi pitici năzdrăvani care mă inspiră și mă provoacă să evoluez zi de zi.