Inspirație pentru călătoriile cu mașina: un ebook cu activități pentru copii

0

În ultimele trei săptămâni am călătorit în fiecare week-end. Am făcut drumuri de la 3 până la 6 ore. Toate cu ambii copii. Noi călătorim mult. În orice anotimp. Copiii s-au obișnuit și, în general, își găsesc de lucru cu jucăriile lor, cărțile sau cardurile lor. Le-am pregătit un bagaj special, în care am pus cărți de activități, carduri, imagini, jocuri de îndemânare, foi de desenat, tablă magnetică etc. Uneori inventează ei jocuri, singuri sau împreună. Alteori îmi cer ajutorul. Inventăm jocuri sau povești. Cântăm. Sunt și momente tensionate, momente de oboseală sau plictiseală. Așa că sunt mereu în căutare de idei interesante să îi țin ocupați, să se distreze. Dacă și învață ceva din jocurile și activitățile respective, este și mai bine.

Ebook pentru călătorii by Raluca Loteanu

Vara este abia la început, iar noi avem multe planuri de călătorii. Așa că ebookul pentru călătorii al Ralucăi Loteanu a venit la fix. Raluca este foarte inventivă, scrie pe blogul său: https://playfulnotes.com/ și are idei foarte frumoase de activități pentru copii. Multe dintre aceste idei le-a reunit în ebook-ul său, cu ajutorul căruia, copiii vor fi ocupați în timpul călătoriei, într-un mod plăcut și educativ. Activitățile sunt în limba engleză, dar le puteți realiza și în limba română. Puteți plastifia planșele, apoi acestea vor putea fi reutilizate, dacă copiii vor folosi o cariocă specială, care se șterge după folosire fără să lase urme. Copiii se vor distra, iar drumurile cu mașina vor fi mult mai ușoare. Materialele din ebook nu necesită resurse suplimentare.

În ebook, găsiți resurse pentru copiii cu vârste între 2 ani jumătate și 6 ani. Veți avea astfel materiale și pentru copiii mai mici și pentru cei mai mari. Cu puțin ajutor, nimeni nu se va mai plictisi în timpul călătoriilor.

Ebook-ul cuprinde trei părți: „My Travel Activities”– o mulțime de activități printabile pentru copii, „My Travel Journal” – un jurnal drăguț, în care copiii pot scrie impresii din vacanță, pot desena și „Mom’s Travel Helper” care conține sugestii de jocuri pe care le putem face copiii în mașină și alte activități care pot fi printate. Îmi plac întrebările pe care le propune Raluca, deoarece oferă copilului posibilitatea să își dezvolte vocabularul, gândirea creativă și șansa de a crea legături între noțiuni, între diferite domenii etc. Întrebări ca: Dacă ai putea călători oriunde în lume, unde ți-ar plăcea să mergi? , „Ți-ar plăcea să înoți cu un delfin sau să te joci cu un koala?, jocuri cu litere, cu cifre, cu culori, cu fețe amuzante etc. sunt doar câteva dintre activitățile care îi vor amuza pe copii. Nu vreau să vă dezvălui mai multe, vă las să descoperiți singuri. Veți intra și voi în jocul copiilor și veți dori să vă jucați iar și iar.

Cum puteți achiziționa acest ebook

Găsiți acest minunat ebook pe blogul Ralucăi Loteanu: https://playfulnotes.com/ft-bundle/

Până la sfârșitul săptămânii, puteți achiziționa acest ebook cu o reducere de 60% daca folosiți codul TRAVEL.

Călătorii plăcute și distracție multă!

 

About The Author

Sunt Eliza Biro, creator de conținut, profesor, Instructor de Aware Parenting, mămica a doi pitici năzdrăvani care mă inspiră și mă provoacă să evoluez zi de zi.