Vineri, 3 noiembrie începe Baby Boom Show la Brașov

0

La început de noiembrie, părinții și piticii din Brașov, și nu numai, sunt aștepțati la Baby Boom Show – Târg pentru copii 0 – 7 ani și gravide

Începând de pe 3 și până pe 5 noiembrie, vizitatorii din Brașov, și nu numai, au acces la servicii și produse diversificate și utile pentru bebeluși, gravide și tineri părinți.

Aproximativ 100 de brand-uri prezente cu oferte speciale

De la cărucioare până la hăinuțe, jucării și articole destinate hrănirii bebelușilor sau maternități și bănci de celule stem, Baby Boom Show a reunit și de această data brand-uri de top. Expozanții vin la Brașov pregătiți cu oferte speciale și discount-uri ce ajung până la 50%.

Cursuri pentru părinți

Baby Boom Show este mai mult decât un eveniment expozițional. Ca la fiecare ediție, și de această dată se îmbină informațiile utile cu multitudinea de produse și servicii prezentate. Astfel, participanții la Baby Boom Show se pot înscrie la Academia Părinților Lifeline, unde pot afla informații utile despre naștere, alăptare și îngrijirea nou-născutului, dar și la Cursul – Uleiurile esențiale pentru sarcină, naștere și după. Mai multe informații despre cursuri sunt prezentate pe site-ul www.babyboomshow.ro

Noutățile ediției

Kit-uri revoluționare pentru păstrarea celulelor stem, jucării special create pentru a dezvolta imaginația și îndemânarea copiilor, cărucioare multifuncționale, roboți de bucatarie ce ajută în prepararea hranei bebelușilor, scaune auto clasificate ca fiind printre cele mai sigure din lume, produse cosmetice bio pentru bebelusi – sunt doar o mică parte din atracțiile editței de Brasov Baby Boom Show.

Intrarea la eveniment este GRATUITĂ pentru vizitatori pe tot parcursul celor 3 zile de desfășurare.

Despre Baby Boom Show

Organizat în peste 20 de ediții în București (în fiecare primăvară și toamnă), Baby Boom Show a reușit să facă fericiți peste 150.000 de copii și mămici. A mulțumit mii de expozanți, iar sute de brand-uri au fost reprezentate pe mii de metri pătrati.

BABY BOOM SHOW BRAȘOV pe scurt

Program de vizitare: 3 – 4 noiembrie: între orele 10.00 – 18.00 / 5 noiembrie: între orele 10.00 – 17.00

ACCES GRATUIT pentru VIZITATORI

BRASOV BUSINESS PARK, Str. Ionescu Crum, nr. 1, Brasov

Total 0 Votes
0

Tell us how can we improve this post?

+ = Verify Human or Spambot ?

About The Author

Sunt Eliza Biro, creator de conținut, profesor, Instructor de Aware Parenting, mămica a doi pitici năzdrăvani care mă inspiră și mă provoacă să evoluez zi de zi.