SuntPitic.ro și Editura Herald vă invită la lectură!

0

Împreună cu Editura Herald punem la cale un nou concurs! Vă oferim două exemplare din cartea Văltoarea minții”, scrisă de Daniel Siegel.

Văltoarea minții ”, este o carte impresionantă, care poate fi citită cu același interes de un adolescent sau de un părinte. De asemenea, exercițiile de Mindsight depășesc sfera perentingului, oferindu-ne instrumente prețioase pentru a sonda în străfundurile ființei noastre pentru a ne cunoaște, pentru a ne conecta cu noi înșine, pentru a ne vindeca sau pentru a regla diferite dezechilibre existente.

Psihoterapeutul Daniel Sigel demolează mituri despre adolescență, oferindu-ne alte înțelesuri pentru această tulburătoare etapă din viața noastră. Conform autorului, adolescența se desfășoară între doisprezece și douăzeci și patru de ani și reprezintă o sursă de curaj și creativitate. Părintele Dan Siegal presară în cartea sa exemple din relația cu cei doi copii ai săi adolescenți, reușind să ne transmită emoțiile sale și propriile stări de spirit și sentimente generate de această etapă dificilă.

Mai multe despre această carte, puteți citi aici.

Pentru a putea câșiga una dintre cele două cărți oferite de Editura Herald :

  1. Intrați pe site-ul www.suntpitic.ro și răspundeți la întrebarea : Ce cărți aflate în campania inițiată de editura Harold: Citește sănătos! -Terapie prin lectură intensivă- Te așteptăm în librărie! -ediția a VII-a, 2015 ți-ar plăcea să citești?
  2. Dați de veste mai departe despre acest concurs, printr-un share public pe facebook la acest post și nu uitați să ne lăsați aici id-ul cu care ați dat share sau linkul de la pagina voastră.
    Concursul va dura o săptămână (în perioada 6-12 august 2015), iar câștigătorii, (primele două persoane indicate de site-ul random. org), vor fi anunțați pe pagina noastră de Facebook.

Rugămintea noastră este ca în 48 de ore de la afișarea câștigătorilor, să ne trimiteți datele dumneavoastră de contact pentru a intra în posesia premiului. În caz contrar, se va efectua o nouă extragere.

La acest concurs nu este o condiție obligatorie să dați like la pagina noastră de Facebook (https://www.facebook.com/pages/SuntPiticro/147902205366318?ref=hl), dar ne-am bucura dacă ne-ați susține și în acest fel!

Mult succes !

About The Author

Niciun comentariu on "SuntPitic.ro și Editura Herald vă invită la lectură!"

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *