SuntPitic.ro și Editura Herald vă invită la concurs !

0

SuntPitic.ro în colaborare cu Editura Herald oferă pentru 2 cititoare cartea Selfie în oglindă. Când femeia devine mamă de Raluca Marchis.

Selfie în oglindă. Cand femeia devine mamă este o carte mai degrabă „simțită” decât „citită”, o carte care dezvăluie fascinația trăirilor intense nemărturisite ale unei proaspete mămici, a experienței materne, văzute ca pe ceva firesc și totuși atât de înălțător.

Printr-un monolog personal, cartea vorbește despre căutările propriei identități cu care se confruntă o tânără mamă, despre traseul devenirii materne. Mai multe despre carte puteți citi aici.

Ce trebuie sa faceți pentru a câștiga cartea Selfie în oglindă ! Toate condițiile sunt obligatorii!

  1. Intrați pe site-ulsuntpitic.ro și adăugați un comentariu la acest text care să conțină un link cu produsul preferat din colecția Parentaj a Editurii Herald! (dacă vă este greu să vă hotărâți la un singur produs, puteți alege mai multe)
  2. Dați like paginii noastre de facebook (dacă nu ați făcut-o deja) ! (https://www.facebook.com/pages/SuntPiticro/147902205366318?ref=hl)
  3. Dați de veste mai departe despre acest concurs, printr-un share public pe facebook la acest post și nu uitați să ne lăsați aici id-ul cu care ați dat share sau linkul de la pagina voastră.
    Concursul va dura o săptămână (in perioada 1 – 7 decembrie 2014), iar câștigătorul va fi anunțat pe pagina de Facebook. Tragerea la sorți va fi realizată cu ajutorul org.

 

 

Total 0 Votes
0

Tell us how can we improve this post?

+ = Verify Human or Spambot ?

About The Author

Niciun comentariu on "SuntPitic.ro și Editura Herald vă invită la concurs !"

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *