SuntPitic.ro și Editura Herald vă invită la concurs !

0

SuntPitic.ro în colaborare cu Editura Herald oferă pentru 2 cititoare cartea Selfie în oglindă. Când femeia devine mamă de Raluca Marchis.

Selfie în oglindă. Cand femeia devine mamă este o carte mai degrabă „simțită” decât „citită”, o carte care dezvăluie fascinația trăirilor intense nemărturisite ale unei proaspete mămici, a experienței materne, văzute ca pe ceva firesc și totuși atât de înălțător.

Printr-un monolog personal, cartea vorbește despre căutările propriei identități cu care se confruntă o tânără mamă, despre traseul devenirii materne. Mai multe despre carte puteți citi aici.

Ce trebuie sa faceți pentru a câștiga cartea Selfie în oglindă ! Toate condițiile sunt obligatorii!

  1. Intrați pe site-ulsuntpitic.ro și adăugați un comentariu la acest text care să conțină un link cu produsul preferat din colecția Parentaj a Editurii Herald! (dacă vă este greu să vă hotărâți la un singur produs, puteți alege mai multe)
  2. Dați like paginii noastre de facebook (dacă nu ați făcut-o deja) ! (https://www.facebook.com/pages/SuntPiticro/147902205366318?ref=hl)
  3. Dați de veste mai departe despre acest concurs, printr-un share public pe facebook la acest post și nu uitați să ne lăsați aici id-ul cu care ați dat share sau linkul de la pagina voastră.
    Concursul va dura o săptămână (in perioada 1 – 7 decembrie 2014), iar câștigătorul va fi anunțat pe pagina de Facebook. Tragerea la sorți va fi realizată cu ajutorul org.

 

 

About The Author

Niciun comentariu on "SuntPitic.ro și Editura Herald vă invită la concurs !"

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *