Săptămâna treizeci din viața lui Pișcoțel

0

Pișcoțel începe timid să facă primii pași. E adevărat că nu se aventurează mai departe de spațiile familiare cum ar fi burta lui taică-său sau patul, dar în ochii noștri este un progres. Problema sa cea mai mare este că se rostogolește și rămâne pe burtă, fără a mai fi capabil să facă vreo mișcare, ceea ce îl sperie și îl enervează. Încearcă să se ridice și când vede că nu reușește se supără foarte tare. Trebuie supravegheat cu atenție, căcă mișcările sale sunt bruște, bebelușii fiind foarte agili.

Odiseea călătoriilor a continuat cu vizitarea Cetății din Alba-Iulia, recent renovate și surprinzător de maiestuoasă și frumoasă! Totul cu bun gust, curat și civilizat, o adevărată plăcere să te plimbi prin ea. Pișcoțel a beneficiat iar toată ziua de plimbări, de somn în aer liber și de atenția tuturor. Deja dacă cineva nu-l bagă în seamă, țipă de parcă l-ar certa. Călătoriile cu trenul au devenit un obicei în viața lui Pișcoțel și suntem mândri de el, căci se comportă tare bine la drum. Manduca ne-a ajutat și de data aceasta, deoarece imediat ce a dat semne de oboseală în tren, a fost pus în ea, fie de către mine, fie de taică-său și astfel a adormit instant, de parcă ar fi un somnifer. Fără scandal, copil adormit, părinți relaxați.

Seara, în schimb adoarme mai greu, se trezește repede după ce  adoarme, râde, se joacă, se rostogolește, mă ia în brațe. Noaptea continuă seria trezirilor dese, ceea ce mă obosește în ultimul timp.

Total 0 Votes
0

Tell us how can we improve this post?

+ = Verify Human or Spambot ?

About The Author

Niciun comentariu on "Săptămâna treizeci din viața lui Pișcoțel"

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *