Primul festival rock cu copiii

1

Pătrunjelul este de la iepuraș și cartofii mi i-a adus ursul din padure.

Așa i-a depănat fiului meu, sâmbătă, povestea borșului de legume o doamnă drăguță care a gătit cu suflet feluri de mâncare delicioase, alături de alți bucătari pasionați și iscusiți.

Fiul meu nu a mâncat borșul, în schimb fiică-mea și-a băgat mâinile până la cot și a mâncat totul cu mare poftă.

După o săptămână grea de reacomodare la muncă, am simțit nevoia să evadez într-un spațiu mai prietenos. Demult îmi doream să merg la un festival de muzică rock, dar fie evenimentele s-au suprapus peste altceva, fie nu se pretau unor copii mici ca ai noștri.

Așadar, m-am bucurat când am aflat despre un festival de familie, în natură și cu muzică bună. La festivalul Momente de ogradă, totul a fost ca o poveste. Un fel de allinclusive tradițional. Cadru inedit, oameni relaxați, muzică bună, copii frumoși si talentați, mâncare și băutură pe alese. Mustul mi-a amintit de gustul toamnelor din copilărie, cand culegeam strugurii și făceam vinul în curtea miraculoasă a bunicilor. Și beam must pe săturate. Siropul a avut un succes nebun la picii mei, iar apa de izvor a avut farmecul său în acest cadru rustic.

 

 

Copiii s-au distrat la ateliere. Au pictat și si-au confecționat propriile broșe. Eric a avut ocazia să vadă cum se fac coșurile din nuiele sau să coase.

 

I-au plăcut la nebunie concertele (Luna Amară, Roadkillsoda, The Kryptonite Sparks, Days of confusion) a fost fascinat de instrumente muzicale și a fost încântat să se urce pe scenă. A făcut poze cu tatăl său. Cu cea mică am stat mai departe, deoarece nu avea căști. Și oricum nu le-ar fi ținut pe urechi.

Poză făcută de Eric:)

Mi-a plăcut ideea de comunitate, atât cea a celor care au participat la festival, cât cea a locuitorilor din satul Merișani, locul de poveste unde s-a desfășurat festivalul. Era ca o mare familie care celebra o sărbătoare împreună.

A fost interesant și faptul că artiștii ne-au încântat nu numai cu muzică de calitate, ci și cu bucate meșteșugite. Iar a doua zi de dimineață am mâncat cea mai bună și adevărată zacuscă, de care nu reușeam să mă satur.

A fost un weekend reușit un început de toamnă cu soare în suflet. Ne-am simțit tare bine, copiii au fost fericiți. A fost din nou o experiență care ne-a creat amintiri frumoase împreună și ne-a încărcat cu energie pozitivă.

 

 

About The Author

Sunt Eliza Biro, creator de conținut, profesor, Instructor de Aware Parenting, mămica a doi pitici năzdrăvani care mă inspiră și mă provoacă să evoluez zi de zi.

Un comentariu on "Primul festival rock cu copiii"

  1. Pingback: Activități Kinder Trips la festivaluri de muzică și arte ⋆ Kinder Trips

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *