O nouă invitație la concurs!

0

SuntPitic.ro în colaborare cu EDITURA HERALD organizează din nou un concurs cu două premii, care constau în celebra carteDăruiește iubirea care vindecă”, scrisă de cuplul de psihoterapeuți Harville Hendrix, Ph.D. și Helen LaKelly Hunt, Ph.D. Cartea va fi lansată joi, 14 mai, la librăria Cărturești în București.

Daruieste iubirea care vindeca este un instrument extrem de pretios pentru construirea unei relatii durabile si sanatoase cu propriii copii. Parintele constient, dupa cum explica autorii, isi cunoaste lipsurile (cel mai adesea provocate de o relatie defectuoasa cu parintii, in propria copilarie) si este atent ca acestea sa nu ii stirbeasca legatura cu copilul. Unul dintre aspectele cruciale subliniate de Hendrix este utilizarea dialogului intentional, care s-a dovedit ca optimizeaza comunicarea parinte-copil: folosind tehnica Dialogului Imago – oglindire-validare-empatizare -, parintele nu intampina problemele copilului prin critici sau acuzatii, ci prin disponibilitatea de a asculta si de a-i recunoaste emotiile asa cum sunt, nu asa cum considera parintele ca ar trebui sa fie.

Mai multe detalii despre carte puteți citi aici:

http://www.edituraherald.ro/carti/daruieste-iubirea-care-vindeca-detail#.VU0GkRemS1k

Pentru a putea câșiga una dintre cele două cărți oferite de Editura Herald :

  1. Intrați pe site-ul suntpitic.ro și răspundeți la întrebarea : De ce vă doriți această carte?
  2. Dați de veste mai departe despre acest concurs, printr-un share public pe facebook la acest post și nu uitați să ne lăsați aici id-ul cu care ați dat share sau linkul de la pagina voastră.
    Concursul va dura o săptămână (in perioada 9-15 mai 2015), iar câștigătorii, (primele două persoane indicate de site-ul org), vor fi anunțați pe pagina noastră de Facebook.

Rugămintea noastră este ca în 48 de ore de la afișarea câștigătorilor este să ne trimiteți datele dumneavoastră de contact pentru a intra în posesia premiului. În caz contrar, se va efectua o nouă extragere.

La cest concurs nu este o condiție obligatorie să dați like la pagina noastră de Facebook (https://www.facebook.com/pages/SuntPiticro/147902205366318?ref=hl), dar ne-am bucura dacă ne-ați susține și în acest fel!

Mult succes !

About The Author

Niciun comentariu on "O nouă invitație la concurs!"

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *