Înscrie-te la Ora de Alimentație! Seminar gratuit pentru părinții responsabili

0

Când vine vorba despre alimentația copiilor, problemele nu întârzie să apară: oare copilul mănâncă suficient? mănâncă sănătos? ce facem dacă copilul face mofturi?

Responsabilitățile părinților sunt nesfârșite. Însă cea mai importantă dintre toate, mai ales în primii ani de viață, este alimentația. De acolo pornește sănătatea copilului, din combustibilul pe care îl oferim organismului lui să crească mare și frumos. Nu putem controla totul în viața copilului, dar putem controla ceea ce îi punem în farfurie. Și aici intervin specialiștii invitați la Ora de Alimentație, răspunzând dilemei părinților: Ce punem până la urmă în farfuria copilului?

Ora de alimentație- seminar gratuit pentru părinții responsabili

Astfel, Miercuri, pe 26 iunie 2019, de la ora 17.00, la Teatrul Elisabeta, la Ora de Alimentație, 3 specialiști în alimentație și pediatrie vor oferi părinților informații prețioase care să îi ajute să își construiască propriul manual de hrană sănătoasă și valoroasă, spre binele lor și, mai ales, al copiilor.

Seminarul va fi moderat de Ela Crăciun, una dintre mămicile ancorate puternic în responsabilitatea unui parenting sănătos. Iar lecțiile vor fi susținute de specialiști bine pregătiți:

Lecția 1

Tainele diversificării dezvăluite – Dr. Raluca GhionaruMedic specialist medicină de familie

Lecția 2

Tehnici eficiente pentru reducerea mofturilor – Alina Stoica, terapeut nutriționist

Lecția 3

Ce înseamnă, de fapt, o alimentație sănătoasă – Dr. Camelia Olteanu, Medic specialist în Nutriție și Dietetică, președinte al Asociatiei Dieteticienilor și Nutriționiștilor din România

Înscrierile la Ora de Alimentație se fac aici: https://www.qbebe.ro/scoalaparintilorresponsabili/oradealimentatie.php

Grăbeşte-te! Locurile sunt limitate!

Seminariile Școlii Părinților Responsabili sunt kid-friendly

Părinții care nu au posibilitatea de a lăsa copilașii în grija altcuiva, sunt invitați să vină alături de ei, deoarece va exista o Cameră de Joacă plină de distracție pentru cei mici. Suntem mai mult decât prietenoși cu copiii, pentru că știm cât este de greu pentru părinți să activeze social, când copilul este omniprezent. La Ora de Parenting Animatorii de la Ursulla vor face distracția mai mult decât grozavă.

Detalii despre toate seminariile Şcolii Părinţilor Responsabili puteţi afla aici.

https://www.facebook.com/scoalaparintilorresponsabili/

https://www.youtube.com/user/Qbebe1/playlists?sort=dd&shelf_id=2&view=50

Seminariile Școlii Părinților Responsabili sunt kid-friendly. Părinții care nu au posibilitatea de a lăsa copilașii în grija altcuiva, sunt invitați să vină alături de ei, deoarece va exista o Cameră de Joacă plină de distracție pentru cei mici.

Sponsori: Nestle Romania, Vitoral, Mustela

Parteneri: Itsy Bitsy, Sebastian Purice, Ursulla, Voios.ro, DivaHair, DivaHair Cosmetics, Dasha, Mamica Pediatru, Johannasburg, Mothers and the City, SuntPitic.ro, biancamorus.ro, celmaibuntata.ro, Idrilog, Diana Vijulie, super40.ro, WoWMoM, PositiveMother, www.educabil.ro, DanaPredu.com, JuxiMagic.ro, www.centruldeparenting.ro, Nicoland.

Despre Școala Părinților Responsabili

Şcoala Părinţilor Responsabili este o campanie socială, descrisă de o serie de seminarii gratuite pentru părinţi care aduc la catedră cei mai bine pregătiţi specialişti pe teme specifice. Scopul campaniei este să ofere acces facil părinţilor către o trusă de informaţii complete şi corecte prin care să fie stimulați şi susținuți în a creşte copiii frumoşi şi sănătoşi. Campania a deschis porțile școlii în octombrie 2016, și de atunci a organizat 20 de seminarii gratuite, care au adunat peste 3000 de părinți și viitori părinți și au adus la catedră peste 100 de specialiști bine pregătiți.

Despre Qbebe

Qbebe  este revista online dedicată mamelor și viitoarelor mame care înțeleg această uriașă responsabilitate și oferă părinților informațiile de care au nevoie pentru a-și crește copilul frumos și sănătos. Qbebe este chiar mai mult decat o revistă, este o comunitate de mămici și tătici determinați să ofere copiilor lor cel mai bun, mai frumos și mai sănătos start în viață. Qbebe  ajută, susține și felicită sute de mii de părinți din România, care își cresc cu responsabilitate și dragoste copii.

 

 

 

About The Author

Sunt Eliza Biro, creator de conținut, profesor, Instructor de Aware Parenting, mămica a doi pitici năzdrăvani care mă inspiră și mă provoacă să evoluez zi de zi.