Gradinita, scoala si problemele lor- eveniment gratuit organizat de Social Moms

0

Ce părinte nu își dorește să meargă cu drag copilul său la grădiniță sau la școală? Să o îndrăgească pe doamna și să învețe cu plăcere? Să fie curios, să își dorească să facă teme și să nu își piardă interesul pentru învătare?

Pentru a păși pe acest drum al cunoașterii cu încredere și bucurie, părinții trebuie să fie alături de copil și să gestioneze bagajul de probleme emotionale, care apare odată cu începerea grădiniței sau a școlii. De asemenea, este important ca la grădiniță sau la școală, copiii să aibă relații frumoase cu colegii lor și să nu devină victime ale bullyingului. Toate aceste subiecte vor fi dezbătute de către speakeri de excepție, joi, 11octombrie, la Crown Cismigiu, în București, în cadrul evenimentului organizat de Social Moms pe tema “Gradinita, scoala si problemele lor. De la bullying la teme, responsabilitati si libertati”. Intrare este gratuită, dar necesită o înscriere în prealabil pentru rezervarea locului în sală. La acest eveniment vă puteți înscrie aici:

http://www.socialmoms.ro/eveniment/41/gradinita-scoala-si-problemele-lor

Gabriela Maalouf, NLP Trainer pentru copii si adulti, îi va învăța pe părinți să gestioneze situațiile dificile care apar atunci când copiii intră în colectivitate, despre cum să pună limite sănătoase acasă și cum să îi responsabilizeze pe cei mici încât să aibă o relație bună cu grădinița/școala.

Claudia Chiru, profesor pentru Învățământul Primar, fondatoare SAGA Kid și vlogger educațional Youtube – FEDEx, va ajuta părinții să gestioneze și să întelagă situațiile în care copilul susține că nu înțelege și că nu îl interesează materiile de la școală. Activitatea Claudiei Chiru îmi este foarte cunoscută. Rolul său în educație este covârșitor. Claudia Chiru reprezintă schimbarea în sistemul nostru prăfuit. Ea este o inspirație, așa că, sunt sigură, intervenția sa îi va ajuta mult pe părinți. Un interviu pe care l-am realizat cu Claudia Chiru în cadrul campaniei „Oameni frumoși în învățământ”, puteți citi aici.

Marius Rusu, psiholog clinician la Salvati Copiii, va dezbate un subiect arzător, bullyingul, care ia o amploare din ce în ce mai mare. El le va explica părinților cum să își educe copilul, astfel încât să nu intimideze, terorizeze, brutalizeze ori să hărțuiască alt copil, dar și cum să reacționeze la copiii care fac asta pentru a nu deveni o victimă a bullyingului.

Așadar iată câte informații prețioase vă așteaptă la acest eveniment! Grăbiți-vă să înscrieți, locurile sunt limitate!

Dacă v-a plăcut acest articol și dacă îl considerați util, m-aș bucura dacă l-ați aprecia cu un like sau dacă l-ați distribui mai departe. Pentru ultimele articole urmăriți pagina mea de Facebook sau de Instagram.

 

Total 2 Votes
0

Tell us how can we improve this post?

+ = Verify Human or Spambot ?

About The Author

Sunt Eliza Biro, creator de conținut, profesor, Instructor de Aware Parenting, mămica a doi pitici năzdrăvani care mă inspiră și mă provoacă să evoluez zi de zi.