Eșecul – un pas înainte – Conferința motivațională M.A.M.A, ediția a III-a

0

Este uimitor de câtă putere dă dovadă o femeie prin diferitele roluri asumate: de mamă, soție, angajată sau antreprenoare. Desigur că, uneori, în dorința sa de a atinge perfecțiunea, în lupta sa zilnică printe toate aceste roluri, o femeie se mai întâlnește și cu eșecul.

De aceea, este important ca o femeie să aibă susținere, să știe că nu este singură în această aventură. Să privească eșecul din mai multe unghiuri, să afle și alte puncte de vedere interesante, utile, pragmatice și reflexive despre acest subiect, să înțeleagă care pot fi cauzele eșecului și să găsească soluții pentru a-l depăși.

O astfel de susținere puteți găsi în cadrul conferinței motivaționale M.A.M.A (Mothers Are Mere Astonishing), organizate de Asociația Happy Moms, pe data de 30 martie 2017, Hotel Kronwell, ȋncepȃnd cu ora 18:00.

Misiunea Asociației Happy Moms este de a contribui la bunăstarea comunității, prin programe, poiecte, evenimente și campanii adresate mamelor, copiilor, tinerilor și a familiei în general.

Viziunea Asociaţiei Happy Moms este că schimbarea vine din noi, și începe cu fiecare dintre noi, fiecare mamă fiind capabilă, cu bunăvoință, gânduri curate și voie bună, să genereze, să amplifice și să perpetuezeze schimbarea în comunitatea din care face parte.

Principalele proiecte sunt Scoala antreprenoriala pentru mame – pe 14 martie incepe a treia editie, rezultate concrete: 10 afaceri deazvoltate in 2 ani, Incubatorul de talente: tabara pentru copii talentati din familii defavorizate, rezultat concret: 9 copii din intreaga tara care si-au slefuit abilitatile in domeniul picturii si Business kid – educatie financiara si antreprenoriala pentru copii – rezultate concrete: zeci de copii care au beneficiat de ateliere pe teme de antreprenoriat

Scopul conferinței este motivarea mamelor ȋn a urma cu pasiune propria menire, prin exemple de femei și mame care inspiră, prin realizările și forța lor.

Întotdeauna impactul motivațional este mult mai puternic prin exemplul personal al celor care vorbesc. În urma unor astfel de evenimente inspiraționale prind contur idei noi și se nasc inițiative de genul „se poate”.
Scopul subsidiar este strȃngerea de fonduri pentru proiectul Incubator de talente – educaţie nonmformală pentru tineri talentaţi din familii defavorizate.

Edițiile anterioare au fost un adevărat succes. Speackeri ca Gianina Corondan, Rona Hartner, Mihaela Tatu, Onelia Pescaru – au sprijinit voluntar strângerea de fonduri pentru proiectele asociației prin acest eveniment.

În afară de informațiile deosebit de valoroase și de entuziasmul cu care participantele au plecat de la acest eveniment, acestea s-au încărcat și cu energie pozitivă timp de 4 ore. A fost o atmosferă caldă, multă conexiune și emoție și voie bună. Participantele s-au bucurat de momente artistice și coffe break, de un cadru relaxat.

Așa că, dragi mămici, oferiți-vă un binemeritat cadou și rezervați-vă un loc în sală pentru a vă bucura și anul acesta de informații autentice primate într-un cadru cald și armonios. În plus faceți un bine, ajutând la educația unor tineri talentați din familii fără posibilități.

Dacă vă grăbiți, până la 10 martie 2017, contribuția pentru acest eveniment este de 50 de lei, iar ȋncepȃnd cu 11 martie 2017 contribuția va fi de 70 de lei

Mai multe detalii despre eveniment găsiți aici: http://www.happymoms.ro/mama-2017-brasov/

 

About The Author