De vobă la un ceai despre rivalitatea între frați

0

Vestea apariției unui nou copil în familie este un prilej de bucurie, dar totodată poate reprezenta și o provocare pentru părinți. Este un motiv de îngrijorare pentru emoțiile și sentimentele copilului/copiilor deja existenți. Gestionarea relațiilor între frați este o problemă delicată, care necesită multă atenție și o pregătire temeinică.
Vă propunem o întâlnire la care sunt bineveniți părinți care așteaptă sau își doresc încă un copil, părinți care au deja doi sau mai mulți copii, bunici, bone, educatoare, etc.

În cadrul acestui eveniment vom discuta despre cum îi putem ajuta pe copii să-și gestioneze emoțiile la apariția unui frate sau a unei surioare, dar și cum putem comunica cu copiii pentru a nu se simți niciunul rănit.

Invitatele noastre speciale, Cristina Vechiu si Andreea Păun, mame a doi copii, cu experiență în educația pozitivă, ne vor împărtăși din situațiile trăite de familiile lor, ne vor oferi exemple concrete de gestionare a conflictelor între frați și a timpului petrecut cu copiii.

– Cum pregătim copilul pentru apariția unui frate sau a unei surioare?
– De ce apar conflictele între frați?
-Conectarea cu copiii
-Cum comunicăm cu copiii?
-Cum gestionăm violența între frați?, etc.

Despre toate acestea și despre multe altele vom sta de vorbă la un ceai într-o atmosferă de voie bună, joi, 3 septembrie 2015, începând cu ora 18.00.
Întâlnirea se dorește a fi un prilej de socializare, de relaxare și de împărtășire a experiențelor personale, din care fiecare dintre noi poate învăța.

Investiție: 25 de lei/persoană (include o băutură la alegere din meniul ceainăriei)
La acest eveniment, mămicile pot veni cu copiii. Putem organiza un colț pentru tătici sau bunici care să stea cu copiii! În cazul în care aceștia nu sunt disponibili, copiii pot fi supravegheați de o persoană specializată contra unei sume de 10 lei/copil.
Numărul maxim de participanți este de 25.
Pentru o organizare optimă, va rugăm să ne comunicați daca veniti însoțită de copil/copii și ce vârstă are/au.
Vă rugăm să ne confirmaţi înscrierea printr-un e-mail la adresele: elizebiro@gmail.com si contact@ceaietc.ro

Vă așteptăm cu drag, Eliza Biro, instructor Aware Parenting și Anca Gânscă, owner ceainăria Ceai et caetera, și mai ales mame ☺

About The Author

Niciun comentariu on "De vobă la un ceai despre rivalitatea între frați"

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *