Dă o şansă în plus educaţiei

0

In perioada 15 – 16 noiembrie 2014, la hotelul Rin Central Hotel – sala Nicole Iorga, sub titlul

« Dă o şansă în plus educaţiei »

Antonia Noël, formator în Metoda ESPERE® şi invitata sa Daniela Dumitrescu, psiholog şi psihoterapeut, vor aborda cele mai noi teme privind educaţia copiilor. Astfel, influenţa noilor tehnologii în viețile noastre, problemele de adaptare ale copiilor la mediu școlar, comunicarea copilului prin limbajul corpului sau rolul şcolii în educaţie vor fi temele abordate.

Prin cele 3 conferinţe şi cele 2 workshopuri derulate pe parcursul celor 2 zile destinate părinţilor, cadrelor didactice, psihologilor, medicilor și tuturor celor care lucrează și/sau sunt în contact cu copiii, participanţii vor descoperi, din perspectiva Metodei ESPERE®, modalităţi concrete de a face faţă acestor problematici.

Specialistul în comunicare Antonia Noël va transmite participanţilor o serie de unelte şi tehnici de abordarea a relaţiei adult – copil, specifice Metodei ESPERE®. Această pedagogie a comunicării prezintă o abordare psihologică a copilului care permite dialogul, empatia şi întreţinerea unei relaţii părinte-copil sănătoase şi echilibrate.

Antonia Noël este singurul trainer din România certificat de către Institutul ESPERE International din Paris care susţine conferinţe/workshopuri de parenting şi dezvoltă cursuri prin Metoda ESPERE® în instituţii, şcoli şi întreprinderi. Ea este consultant şi formator în comunicare relaţională, trainer CNFPA, jurnalistă, colaboratoare la diverse emisiuni de televiziune, autor pentru copii şi, nu în ultimul rând, mama lui Alexandre, în vârstă de 9 ani, de la care învaţă zi de zi să-şi desăvârşească meseria de Părinte.

Daniela Dumitrescu este psiholog clinician, psihoterapeut format în terapia cognitiv-comportamentală și hipnoză clinică, formator în Metoda ESPERE®, specializat în somatică și comunicarea prin limbajele corpului. Experiența sa de peste 10 ani în practica terapeutică oferă părinților posibilitatea de a înțelege și de a depăși dificultățile relaționale legate de limbajele simbolice și comportamentele atipice ale copiilor.

Conferinţele va avea loc la sala Nicolae Iorga în cadrul hotelul Rin Central Hotel – Bucuresti (Str. Traian nr.55 sector Bucureşti)

Informaţii :

info@antonianoel.com

Detalii eveniment :

www.antonianoel.com/sansa-educatiei/

https://www.facebook.com/events/558534507590755/

About The Author

Niciun comentariu on "Dă o şansă în plus educaţiei"

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *