Copiii Naturii – instalaţie ecologico-fantastică realizată de Creative Arts la Grădina cu Artişti

0

Bucureşti, 27 mai – Creative Arts îi așteaptă pe copii la Grădina cu Artiști, pe 31 mai și 1 Iunie, la cel mai vesel proiect de înfrumusețare a unui spațiu verde.

Pentru că facem cu toții parte din natură, iar joaca e mai frumoasă atunci când ești înconjurat de copaci, flori și verdeață, vom face trecerea de la primăvară la vară în parcul Grădina Icoanei, unde vom construi o instalație ecologico-fantastică dedicată naturii și copiilor.

Vizitatorii Grădinii cu Artiști vor fi întâmpinați de copaci decorați și înconjurați de figurine din carton pe care copiii le vor îmbrăca în flori, fluturi și păsări din hârtie, devenind artizanii instalaţiei Copiii Naturii.

Îndrumați de trainerii Creative Arts, cei mici vor picta, desena și decupa şi vor face colaje din hârtie, pe care le vor lipi apoi pe figurinele din carton expuse în parc.

Instalaţia Copiii Naturii vrea să atragă atenţia asupra importanței reciclării responsabile şi creative a hârtiei, dar şi asupra nevoii de a-i învăţa pe copii să respecte, să iubească şi să protejeze natura.

Activităţile de reciclare creativă susţinute de Creative Arts în cadrul evenimentului Grădina cu Artişti se vor desfăşura în parcul Grădina Icoanei pe 31 mai şi 1 Iunie, între orele 11:00 şi 19:00, şi vor fi gratuite.

 

About The Author

Niciun comentariu on "Copiii Naturii – instalaţie ecologico-fantastică realizată de Creative Arts la Grădina cu Artişti"

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *