Conferința „Copilăria mică – O mare șansă” (concurs)

0

Cum ar fi dacă am cunoaște din timp fiecare etaptă din viața copiilor noștri? Probabil că ne-am speria mai puțin, am fi mai bine pregătiți și am ști cum să întâmpinăm fiecare provocare cu care ne confruntăm în relația cu copilul nostru. Desigur, nu putem avea așteptări nerealiste că totul va decurge perfect și că nu ne vom poticni deloc. Dar informația primită la momentul potrivit poate face diferența.

Conferința „Copilăria mică – O mare șansă”

Asociația de Educație Parentală Leagănul Vieții și Dunstan Baby Language ne invită sâmbătă, 16 iunie 2018, la o nouă conferință dedicată părintilor și specialiștilor „Copilăria mică – O mare șansă”. Conferința va avea loc în Studioul Horia Bernea al Muzeului Țăranului Român.

Pe parcursul a 6 ore, d-na Profesor Univ. Dr. Ana Muntean, autor a peste 10 cărți și publicații de specialitate, cercetător, psiholog pentru copii, una dintre cele mai importante figuri în domeniul Psihologiei dezvoltării umane și al Atașamentului părinte-copil la nivel european și printre puținii experți în acest domeniu din țara noastră, va prezenta publicului informații esențiale despre dezvoltarea cognitivă și socio-emoțională a copilului de vârstă mică și a preșcolarului ( 0 și 6 ani).

Mai multe detalii despre acest eveniment:

http://www.leaganulvietii.ro/copilaria-mica-o-mare-sansa/

https://www.facebook.com/events/2072794313009587/

Invitație la concurs: puteți câștiga cinci invitații la această conferință!

Vestea bună este vă oferim cinci invitații de a participa gratuit la acest eveniment. Cum puteți câșiga una dintre cele cinci invitații? Este foarte simplu. Lăsați un comentariu la acest articol în care vă motivați dorința de a merge la acest eveniment. Concursul se va termina pe 11 iunie! Extragerea se va face prin site-ul www.random.com, iar câștigătorii vor fi anunțați, printr-o actualizare la acest articol și prin e-mail la adresa folosită la lăsarea comentariului.

 

Câștigătorii acestui concurs sunt:

1. Elena Munteanu

2. Cristina Huminică

3.Nicoleta Hangiu

4.Ioana Păun Bozianu

5. Minica Oneci

 

 

 

About The Author

Sunt Eliza Biro, creator de conținut, profesor, Instructor de Aware Parenting, mămica a doi pitici năzdrăvani care mă inspiră și mă provoacă să evoluez zi de zi.