Câștigă un premiu oferit de Editura Casa!

0

SuntPitic.ro în colaborare cu Editura Casa organizează un nou concurs special pentru luna cadourilor! Puteți câștiga pentru piticii voștri un pachet „Bobiță si Buburuză” care cuprinde îndrăgitele cărți „Bobiță și Buburuză”, „Bobiță și Buburuză la grădiniță” și „Crăciunul cu Bobiță și Buburuză” sau volumul „Iarna” din colecția „Hoinari prin anotimpuri”. Copiii vor fi fascinați de întâmplările prin care trec personajele lor preferate.

hoinari-prin-anotimpuri-carti-parenting

 

 

 

 

Ce trebuie sa faceți pentru a câștiga unul dintre cele două premii? Toate condițiile sunt obligatorii!

  1. Intrați pe site-ul suntpitic.ro și adăugați un comentariu la acest text care să conțină un link cu cartea preferată de pe site-ul Editurii Casa.
  2. Dați like paginii noastre de facebook (dacă nu ați făcut-o deja) ! (https://www.facebook.com/pages/SuntPiticro/147902205366318?ref=hl)
  3. Dați de veste mai departe despre acest concurs, printr-un share public pe facebook la acest post și nu uitați să ne lăsați aici id-ul cu care ați dat share sau linkul de la pagina voastră.
    Concursul va dura o săptămână (în perioada 12-18 decembrie 2014), iar câștigătorii vor fi anunțați pe pagina noastră de Facebook. Tragerea la sorți va fi realizată cu ajutorul random.org. Dacă câștigătorii nu își revendică premiul în 48 de ore de la data anunțării, se va efectua o nouă tragere la sorți.

Concurs încheiat!Câștigătorii sunt anunțați pe pagina noastră de facebook.

 

 

About The Author

Niciun comentariu on "Câștigă un premiu oferit de Editura Casa!"

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *