Câștigă o invitație dublă la una dintre Conferinţele « Dă o şansă în plus educaţiei » !

0

Toamna se arată bogată în evenimente de parenting. Dacă sunteți preocupați de educația copiilor voștri, aveți șansa să câștigați o invitație dublă la una dintre conferințele din 15 noiembrie, la alegere!

În perioada 15 – 16 noiembrie 2014, în București, la hotelul Rin Central Hotel – sala Nicole Iorga, se desfășoară o serie de conferințe educaționale sub titlul « Dă o şansă în plus educaţiei ».

Antonia Noël, formator în Metoda ESPERE® şi invitata sa Daniela Dumitrescu, psiholog şi psihoterapeut, vor aborda cele mai noi teme privind educaţia copiilor. Astfel, influenţa noilor tehnologii în viețile noastre, problemele de adaptare ale copiilor la mediu școlar, comunicarea copilului prin limbajul corpului sau rolul şcolii în educaţie vor fi temele abordate.

Prin cele 3 conferinţe şi cele 2 workshopuri derulate pe parcursul celor 2 zile destinate părinţilor, cadrelor didactice, psihologilor, medicilor și tuturor celor care lucrează și/sau sunt în contact cu copiii, participanţii vor descoperi, din perspectiva Metodei ESPERE®, modalităţi concrete de a face faţă acestor problematici.

Detalii eveniment :

www.antonianoel.com/sansa-educatiei/

https://www.facebook.com/events/558534507590755/

Cum poți câștiga o invitație dublă la una dintre conferințele organizate în 15 noiembrie?

  1. Intrați pe site-ul www.suntpitic.ro și adăugați un comentariu la acest text în care să răspundeți la întrebarea: Care credeți că este cea mai importantă nevoie a copilului?
  2. Dați like paginii de facebook suntpitic.ro. (https://www.facebook.com/pages/SuntPiticro/147902205366318?ref=hl)
  3. Dați de veste mai departe despre acest eveniment, printr-un share la acest post.

Concursul se desfășoară în perioada 21 – 27 octombrie, iar câștigătorul va fi desemnat prin tragere la sorți în data de 28 octombrie, umând a fi anunțat pe pagina noastră de facebook.

 

About The Author

Niciun comentariu on "Câștigă o invitație dublă la una dintre Conferinţele « Dă o şansă în plus educaţiei » !"

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *