Câștigă două bilete la Conferința pentru mame care va avea loc în 30 noiembrie la Cluj!

0

SuntPitic.ro lansează un nou concurs! 3 mămici vor avea ocazia să câștige câte două bilete la Conferința pentru mame, care se va desfășura la Cluj, pe 30 noiembrie!

Grand Hotel Napoca va reuni sub acelaşi acoperiş, atât specialişti din domenii precum pediatria, psihologia, nutriţia şi educaţia, cât şi mămici de succes care să ne impartasesca ce a însemnat această experienţă pentru ele, cum s-a schimbat viaţa lor la sosirea unui copil şi felul în care reuşesc să managerieze, cu succes, calitatea de femeie de carieră şi cea de mamă. Aşadar, evenimentul va pune în discuţie atât conceptul de “ A fi mamă”, dar şi cel de “ A fi femeie”, deoarece mamele au dreptul şi chiar obligaţia de a-şi trăi viaţa împreună cu copilul, acesta fiind un membru al familiei şi nu o povară;o bucurie, nu un sacrificiu.

Mai multe detalii despre eveniment găsiți aici:

http://conferintapentrumame.ro/

https://www.facebook.com/conferintapentrumame?fref=ts

Cum poți câștiga o invitație dublă la Conferința pentru mame? Toate condițiile sunt obligatorii!

  1. Intrați pe site-ul www.suntpitic.ro și adăugați un comentariu la acest text în care să răspundeți la întrebarea: Care a fost cea mai mare provocare pentru voi ca mame?
  2. Dați like paginii noastre de facebook (dacă nu ați făcut-o deja) ! (https://www.facebook.com/pages/SuntPiticro/147902205366318?ref=hl)
  3. Dați de veste mai departe despre acest eveniment, printr-un share public pe facebook la acest post și nu uitați să ne lăsați aici id-ul cu care ați dat share sau linkul de la pagina voastră.
    Concursul va dura o săptămână (in perioada 17 – 23 noiembrie 2014), iar câștigătorul va fi anunțat pe pagina de Facebook. Tragerea la sorți va fi realizată cu ajutorul org.

 

 

About The Author

Niciun comentariu on "Câștigă două bilete la Conferința pentru mame care va avea loc în 30 noiembrie la Cluj!"

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *